Sancar'dan Çerçioğlu'na destek ziyareti!

SİYASET 29.08.2018 - 17:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sancar'dan Çerçioğlu'na destek ziyareti!

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.    Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, geçen hafta bir grup tarafından çirkin hakaret ve küfürlere maruz kalan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.   DESTEK MESAJI VERDİ   Geçtiğimiz günlerde Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı ve beraberindekiler tarafından kent meydanında çıkartılan olaylar sonrası Başkan Çerçioğlu’na destek amacı ile belediye binasındaki makamında ziyaret eden CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Son günlerde Özlem Başkan’a yönelik bilinçli bir şekilde karalama ve iftira kampanyası düzenleniyor. Çerçioğlu’nun yerel yönetimlerdeki başarısını hazmedemeyenler ve onu sandıkta yenemeyeceklerini görenler, alçakça yöntemlere başvuruyorlar” ifadesini kullandı.    Tüm Aydınlıların Çerçioğlu’nun çalışmalarından son derece memnun olduğunu kaydeden Sancar sözlerini şöyle sürdürdü:   'SANDIKTA YAPAMADIKLARINI...'   “Belediyecilik anlamında Aydın önemli bir mesafe kat etti. Bunu komşu ilimiz olması nedeniyle daha rahat gözlemleme şansına sahip oldum. İktidarın tüm olanaklarını arkasına alan belediyelerin çalışmaları, Özlem Başkan’ın Aydın’a kazandırdıklarının yanında oldukça küçük kalır. Aydın halkı mutlu ve başkanına güveniyor. Bunu iki kez oylarını artırarak da gösterdi. Şunun bilinmesini isterim ki Çerçioğlu yalnız değildir. Sayın Genel Başkanımızın da bu başarılı çalışmayı görerek ilk açıkladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Başkan’dır. Sandıkta yapamadıklarını, masa başı oyunlarla yapacaklarını düşünenler şunu bilsin ki; CHP örgütleri topyekûn başkanımızın arkasındadır.”    DENİZLİ’Yİ KAZANACAĞIZ    Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da nazik ziyareti nedeniyle Sancar’a teşekkür etti. Çerçioğlu, “Aydın’daki başarılı belediyecilik anlayışımız bir sonraki dönem umarım ki komşu ilimiz Denizli’de de hayat bulacak. Denizli’yi 2019 seçimlerinde mutlaka alacağımıza inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.  

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, geçen hafta bir grup tarafından çirkin hakaret ve küfürlere maruz kalan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

 

DESTEK MESAJI VERDİ

 

Geçtiğimiz günlerde Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı ve beraberindekiler tarafından kent meydanında çıkartılan olaylar sonrası Başkan Çerçioğlu’na destek amacı ile belediye binasındaki makamında ziyaret eden CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Son günlerde Özlem Başkan’a yönelik bilinçli bir şekilde karalama ve iftira kampanyası düzenleniyor. Çerçioğlu’nun yerel yönetimlerdeki başarısını hazmedemeyenler ve onu sandıkta yenemeyeceklerini görenler, alçakça yöntemlere başvuruyorlar” ifadesini kullandı. 

 

Tüm Aydınlıların Çerçioğlu’nun çalışmalarından son derece memnun olduğunu kaydeden Sancar sözlerini şöyle sürdürdü:

 

'SANDIKTA YAPAMADIKLARINI...'

 

“Belediyecilik anlamında Aydın önemli bir mesafe kat etti. Bunu komşu ilimiz olması nedeniyle daha rahat gözlemleme şansına sahip oldum. İktidarın tüm olanaklarını arkasına alan belediyelerin çalışmaları, Özlem Başkan’ın Aydın’a kazandırdıklarının yanında oldukça küçük kalır. Aydın halkı mutlu ve başkanına güveniyor. Bunu iki kez oylarını artırarak da gösterdi. Şunun bilinmesini isterim ki Çerçioğlu yalnız değildir. Sayın Genel Başkanımızın da bu başarılı çalışmayı görerek ilk açıkladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Başkan’dır. Sandıkta yapamadıklarını, masa başı oyunlarla yapacaklarını düşünenler şunu bilsin ki; CHP örgütleri topyekûn başkanımızın arkasındadır.” 

 

DENİZLİ’Yİ KAZANACAĞIZ 

 

Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da nazik ziyareti nedeniyle Sancar’a teşekkür etti. Çerçioğlu, “Aydın’daki başarılı belediyecilik anlayışımız bir sonraki dönem umarım ki komşu ilimiz Denizli’de de hayat bulacak. Denizli’yi 2019 seçimlerinde mutlaka alacağımıza inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.