Sancar; "Suskunluğumuz ikrardan değil, ahlak ve adaptandır"

DENİZLİ 19.07.2017 - 16:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sancar; "Suskunluğumuz ikrardan değil, ahlak ve adaptandır"

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Bekilli Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar hakkında, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Sancar, Çapar'a " Seni son kez uyarıyorum! Seni Belediye Meclis Üyesi Adayı göstererek bugün Bekilli İlçesinde ve Büyükşehir Belediyesinde Meclis Üyesi olmanı sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

Başkan Teoman Sancar; "Partimizin Bekilli Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuş ve 13 Ocak 2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu tarafından Partiden  İHRAÇ edilmiş Sayın Bekir Çapar’ın birkaç gündür kamuoyunda paylaştığı “Osman Zolan’ı övdüğüm için ihraç edildim” beyanları gerçeği yansıtmamaktadır. Zira Bekilli İlçe Başkanlığımızın Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar’ın Kesin İhraç istemiyle ilgili müracaatlarının gündemi  Bekilli Belediye Başkanımızın ilçesine hizmet etmesini engellemek, aksatmak ve Belediye Meclis Üyesi seçildiği Partinin Belediye Başkanı aleyhinde olumsuz söylemlerde bulunarak hem Partimizi, hem de Belediye Başkanımızı toplum önünde yıpratma çalışmalarıdır.   Buradan son kez Sayın Çapar’ı uyarıyor ve kendisini Belediye Meclis Üyesi Adayı göstererek bugün Bekilli İlçesinde ve Büyükşehir Belediyesinde Meclis Üyesi olmanı sağlayan Parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Bugün çıkıp da şahsi şovlarını Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden yapmaya kalkma, lütfen geçmişte üyesi olduğun Partiye saygını koru, kimlere hangi amaçla övgü yağdırıyorsan bizleri ilgilendirmez ama Cumhuriyet Halk Partisini basamak olarak kullanmaya çalışma.   Sayın Zolan Sizi geçenlerde de uyarmıştık ama sizde Sayın Çapar gibi Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden kendinize prim çıkarmaya çalışmayın. Kendi Partinizdeki istifalara cevap verecek yüreğiniz yokken, AKP içinde disipline verilen Milletvekili Adayları, Belediye Meclis Üyeleri hakkında kesin ihraç istenmesinin sebeplerini Kamuoyuna açıklayamazken çıkıp da Komşu Evi karıştırmaya çalışma!   Ayrıca tüm Kamuoyunun bilmesini isteriz ki Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Grubumuz seçildiği günden bu yana “Muhalefet” için değil Millete ve Memlekete Hizmet için koşturmuşlar ve mücadele etmişlerdir. Çünkü bizim siyaset anlayışımız Kamuya ve Halka hizmet etme anlayışıdır.     Biz geçmişte görev yapan Belediye Başkanlarımızdan, Meclis Üyelerimizden, Çalışanlarımızdan ve Denizlili hemşerilerimizden teslim aldığımız şehrimizi gelecek nesillere de yaşanacak bir şehir olarak bırakmaktan başka bir düşüncemiz yoktur" dedi.
CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Bekilli Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar hakkında, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Sancar, Çapar'a " Seni son kez uyarıyorum! Seni Belediye Meclis Üyesi Adayı göstererek bugün Bekilli İlçesinde ve Büyükşehir Belediyesinde Meclis Üyesi olmanı sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

Başkan Teoman Sancar; "Partimizin Bekilli Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuş ve 13 Ocak 2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu tarafından Partiden  İHRAÇ edilmiş Sayın Bekir Çapar’ın birkaç gündür kamuoyunda paylaştığı “Osman Zolan’ı övdüğüm için ihraç edildim” beyanları gerçeği yansıtmamaktadır. Zira Bekilli İlçe Başkanlığımızın Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar’ın Kesin İhraç istemiyle ilgili müracaatlarının gündemi  Bekilli Belediye Başkanımızın ilçesine hizmet etmesini engellemek, aksatmak ve Belediye Meclis Üyesi seçildiği Partinin Belediye Başkanı aleyhinde olumsuz söylemlerde bulunarak hem Partimizi, hem de Belediye Başkanımızı toplum önünde yıpratma çalışmalarıdır.

 

Buradan son kez Sayın Çapar’ı uyarıyor ve kendisini Belediye Meclis Üyesi Adayı göstererek bugün Bekilli İlçesinde ve Büyükşehir Belediyesinde Meclis Üyesi olmanı sağlayan Parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Bugün çıkıp da şahsi şovlarını Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden yapmaya kalkma, lütfen geçmişte üyesi olduğun Partiye saygını koru, kimlere hangi amaçla övgü yağdırıyorsan bizleri ilgilendirmez ama Cumhuriyet Halk Partisini basamak olarak kullanmaya çalışma.

 

Sayın Zolan Sizi geçenlerde de uyarmıştık ama sizde Sayın Çapar gibi Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden kendinize prim çıkarmaya çalışmayın. Kendi Partinizdeki istifalara cevap verecek yüreğiniz yokken, AKP içinde disipline verilen Milletvekili Adayları, Belediye Meclis Üyeleri hakkında kesin ihraç istenmesinin sebeplerini Kamuoyuna açıklayamazken çıkıp da Komşu Evi karıştırmaya çalışma!

 

Ayrıca tüm Kamuoyunun bilmesini isteriz ki Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Grubumuz seçildiği günden bu yana “Muhalefet” için değil Millete ve Memlekete Hizmet için koşturmuşlar ve mücadele etmişlerdir. Çünkü bizim siyaset anlayışımız Kamuya ve Halka hizmet etme anlayışıdır.

 

  Biz geçmişte görev yapan Belediye Başkanlarımızdan, Meclis Üyelerimizden, Çalışanlarımızdan ve Denizlili hemşerilerimizden teslim aldığımız şehrimizi gelecek nesillere de yaşanacak bir şehir olarak bırakmaktan başka bir düşüncemiz yoktur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.