Sandık bilgilerinize rahatlıkla ulaşın

GÜNDEM 23.05.2018 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sandık bilgilerinize rahatlıkla ulaşın

24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar, YSK'nın internet sitesinden ve e-Devlet Kapısı üzerinden hangi sandıkta oy kullanacaklarına bakabilecekler ve mobil uygulama sayesinde daha kolay olacak.   Seçim takvimine göre yurt dışı seçmenlerin oy kullanacakları tarih aralığı ve yer bilgileri dün sabah saat 08.00 itibariyle YSK'nin resmi sitesinden duyuruldu.   Seçim takvimine göre seçmen bilgi kağıtlarının dökümüne ve dağıtımına 30 Mayıs'ta başlanacak. Tüm seçim çevreleri ve yurt dışı ile gümrük kapılarında kullanılacak birleşik oy pusulalarının basımı ve dağıtımına başlanacak. YSK tarafından milletvekili kesin aday listeleri seçim çevreleri itibarıyla ilan edilmek üzere il seçim kurullarına ve Resmi Gazete'ye gönderilecek. Gümrük kapılarında ve yurt dışında oy verme işlemi 7 Haziran'da başlayacak ve 19 Haziran'da sona erecek.   Gümrük Oy Kullanım Noktaları İçin Tıklayınız..   “Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması” Bu uygulama ile; Yurt içinde ikamet ediyorsanız; Seçmem kaydınızı sorgulayabilir, aynı hanede ve aynı binada oturan seçmenleri görüntüleyebilirsiniz. Sandık atamalarından sonra nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Yurt dışında ikamet ediyorsanız Yurt dışı seçmen kütüğünde kayıtlı olup olmadığınızı sorgulayabilir; dış temsilciliklerdeki oy kullanma tarih aralığı ve oy kullanacak yer bilgileri ile oy kullanılacak gümrük kapılarını öğrenebilirsiniz.   YSK SEÇMEN SORGULAMA SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ..

24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar, YSK'nın internet sitesinden ve e-Devlet Kapısı üzerinden hangi sandıkta oy kullanacaklarına bakabilecekler ve mobil uygulama sayesinde daha kolay olacak.

 

Seçim takvimine göre yurt dışı seçmenlerin oy kullanacakları tarih aralığı ve yer bilgileri dün sabah saat 08.00 itibariyle YSK'nin resmi sitesinden duyuruldu.

 

Seçim takvimine göre seçmen bilgi kağıtlarının dökümüne ve dağıtımına 30 Mayıs'ta başlanacak. Tüm seçim çevreleri ve yurt dışı ile gümrük kapılarında kullanılacak birleşik oy pusulalarının basımı ve dağıtımına başlanacak. YSK tarafından milletvekili kesin aday listeleri seçim çevreleri itibarıyla ilan edilmek üzere il seçim kurullarına ve Resmi Gazete'ye gönderilecek. Gümrük kapılarında ve yurt dışında oy verme işlemi 7 Haziran'da başlayacak ve 19 Haziran'da sona erecek.

 

Gümrük Oy Kullanım Noktaları İçin Tıklayınız..

 

“Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması”

Bu uygulama ile;

Yurt içinde ikamet ediyorsanız;

Seçmem kaydınızı sorgulayabilir, aynı hanede ve aynı binada oturan seçmenleri görüntüleyebilirsiniz. Sandık atamalarından sonra nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Yurt dışında ikamet ediyorsanız

Yurt dışı seçmen kütüğünde kayıtlı olup olmadığınızı sorgulayabilir; dış temsilciliklerdeki oy kullanma tarih aralığı ve oy kullanacak yer bilgileri ile oy kullanılacak gümrük kapılarını öğrenebilirsiniz.

 

YSK SEÇMEN SORGULAMA SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.