SAP Türkiye, Endüstri 4.0 Çözümlerini Denizli’de Anlatıyor!

TEKNOLOJİ 02.12.2017 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

SAP Türkiye, Endüstri 4.0 Çözümlerini Denizli’de Anlatıyor!

Kurumsal yazılım ve uygulamada dünyanın öncü şirketlerinden SAP, 7 Aralık Perşembe günü Denizli’de “SAP Endüstri 4.0 Etkinliği” düzenliyor. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Bosnalı’nın katılacağı etkinlikte şirketlerin dijital iş stratejilerini gerçeğe dönüştürmelerinin yolları masaya yatırılacak.   Tüm endüstrilerde müthiş bir dönüşüm, performans, hız ve verimlilik artışı sağlayan Endüstri 4.0’ın getirdiği faydalar, ve SAP Türkiye’nin IoT çözümlerini içeren Endüstri 4.0 paketleri de katılımcılarla paylaşılacak. Etkinlikte Bereket Enerji CIO’su Mert Ece ve ER-BAKIR CIO’su Mehmet Açıkyer de Endüstri 4.0 çağında şirketlerinde yaptıkları dönüşümü ve teknolojinin ürün ve hizmetlerine olan katkısını anlatacak.   SAP Türkiye, üreticiler açısından pazara çıkış sürelerinde kısalma ve gelir artışı, tüketiciler açısından da katma değerli ürün ve hizmetler anlamına gelen Endüstri 4.0 alanında sunduğu çözümleri paylaşmak üzere Denizli’de “Endüstri 4.0 Etkinliği” düzenliyor. 7 Aralık Perşembe günü Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte, katılımcılar SAP Türkiye’nin tüm sektörlerden müşterilerinin dijital iş stratejilerini hayata geçirmelerine yardımcı olan Endüstri 4.0 çözümlerinin faydalarını ve dünyanın gündemindeki Nesnelerin İnterneti (IoT) uygulamaları ile birlikte sunduğu paketler hakkında da bilgi sahibi olacak. Üretim planlama ve yönetme, performans, verimlilik analitikleri sunan; otomasyon sistemleriyle tam entegre, kağıtsız bir üretim yürütme ve kontrol ortamı sağlayan bu paketler, duruş sürelerini azaltarak üretim performansını artırmayı da kolaylaştırıyor.   Etkinlikte; Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Bosnalı’nın açılış konuşmalarının ardından SAP Türkiye Çözüm Yöneticisi Özgür Gönen “Nesnelerin İnterneti ve Endüstri 4.0 ile SAP Dijital Tedarik Zinciri, Üretim Stratejisi ve Yol Haritası” sunumu gerçekleştirecek. Daha sonra ise Bereket Enerji Grup CIO’su Mert Ece, şirketlerinde dijital dönüşümü nasıl gerçekleştirdiklerini ve Endüstri 4.0 vizyonlarını anlatacak. Etkinliğin sponsorlarından itelligence Grup Çözüm Yöneticisi Serkan Yıldırım’ın “Nesnelerin İnterneti’ne giden yol; SAP S/4HANA ve SAP Leonardo” çözümlerine dair sunumunun ardından ER-BAKIR CIO’su Mehmet Açıkyer de Endüstri 4.0’a nereden başlamak gerektiğine dair bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Etkinlik öğle yemeği ile sona erecek.

Kurumsal yazılım ve uygulamada dünyanın öncü şirketlerinden SAP, 7 Aralık Perşembe günü Denizli’de “SAP Endüstri 4.0 Etkinliği” düzenliyor. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Bosnalı’nın katılacağı etkinlikte şirketlerin dijital iş stratejilerini gerçeğe dönüştürmelerinin yolları masaya yatırılacak.

 

Tüm endüstrilerde müthiş bir dönüşüm, performans, hız ve verimlilik artışı sağlayan Endüstri 4.0’ın getirdiği faydalar, ve SAP Türkiye’nin IoT çözümlerini içeren Endüstri 4.0 paketleri de katılımcılarla paylaşılacak. Etkinlikte Bereket Enerji CIO’su Mert Ece ve ER-BAKIR CIO’su Mehmet Açıkyer de Endüstri 4.0 çağında şirketlerinde yaptıkları dönüşümü ve teknolojinin ürün ve hizmetlerine olan katkısını anlatacak.

 

SAP Türkiye, üreticiler açısından pazara çıkış sürelerinde kısalma ve gelir artışı, tüketiciler açısından da katma değerli ürün ve hizmetler anlamına gelen Endüstri 4.0 alanında sunduğu çözümleri paylaşmak üzere Denizli’de “Endüstri 4.0 Etkinliği” düzenliyor. 7 Aralık Perşembe günü Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte, katılımcılar SAP Türkiye’nin tüm sektörlerden müşterilerinin dijital iş stratejilerini hayata geçirmelerine yardımcı olan Endüstri 4.0 çözümlerinin faydalarını ve dünyanın gündemindeki Nesnelerin İnterneti (IoT) uygulamaları ile birlikte sunduğu paketler hakkında da bilgi sahibi olacak. Üretim planlama ve yönetme, performans, verimlilik analitikleri sunan; otomasyon sistemleriyle tam entegre, kağıtsız bir üretim yürütme ve kontrol ortamı sağlayan bu paketler, duruş sürelerini azaltarak üretim performansını artırmayı da kolaylaştırıyor.

 

Etkinlikte; Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Bosnalı’nın açılış konuşmalarının ardından SAP Türkiye Çözüm Yöneticisi Özgür Gönen “Nesnelerin İnterneti ve Endüstri 4.0 ile SAP Dijital Tedarik Zinciri, Üretim Stratejisi ve Yol Haritası” sunumu gerçekleştirecek. Daha sonra ise Bereket Enerji Grup CIO’su Mert Ece, şirketlerinde dijital dönüşümü nasıl gerçekleştirdiklerini ve Endüstri 4.0 vizyonlarını anlatacak. Etkinliğin sponsorlarından itelligence Grup Çözüm Yöneticisi Serkan Yıldırım’ın “Nesnelerin İnterneti’ne giden yol; SAP S/4HANA ve SAP Leonardo” çözümlerine dair sunumunun ardından ER-BAKIR CIO’su Mehmet Açıkyer de Endüstri 4.0’a nereden başlamak gerektiğine dair bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Etkinlik öğle yemeği ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.