Saraköy'de bir kadın daha öldü!

DENİZLİ 06.03.2018 - 09:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saraköy'de bir kadın daha öldü!

Sarayköy İlçesinde bir evden silah sesleri duyulması üzerine eve giden yakınları korkunç manzara ile karşılaştı. Bir kadın silahla vurulmuş halde bulundu.   Olay; Dün gece saat 21.30 sıralarında Sarayköy İlçesi Atatürk Mahallesi Aşyemez Sokakta gerçekleşti. Yaklaşık 1 yıl önce  evlilik yaptığı A.E. ile birlikte yaşayan Servet E. (42) isimli kadın şahsın yaşadığı evden silah sesi duyuldu.  Yakınlarının silah sesleri üzerine eve gitmesi sonucu korkunç manzara ile karşılaştı.    Ambulans ve polis ekiplerinin olay yerine intikal ettiklerinde av tüfeğiyle vurulmuş Servet E. isimli kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulans ve polisleri olay yerinde ölen kadının eşi A.E., oğlan kardeşi ve kayınpederi karşıladı.  Olay sonrası ölen kadının yakınları sinir krizi geçirdi.   Olayın hemen ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu üzerinde duruyor. İlk belirlemelere göre intihar şüphesinin yüksek olduğunun anlaşıldığı olayda, kesin sonucu otopsi sonucu verecek.   Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Sarayköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, emniyet güçleri tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İlk evliliğinden  üç kızı olan Servet E. isimli kadın 1976 doğumluydu.   Kaynak: (saraykoy.com)

Sarayköy İlçesinde bir evden silah sesleri duyulması üzerine eve giden yakınları korkunç manzara ile karşılaştı. Bir kadın silahla vurulmuş halde bulundu.

 

Olay; Dün gece saat 21.30 sıralarında Sarayköy İlçesi Atatürk Mahallesi Aşyemez Sokakta gerçekleşti. Yaklaşık 1 yıl önce  evlilik yaptığı A.E. ile birlikte yaşayan Servet E. (42) isimli kadın şahsın yaşadığı evden silah sesi duyuldu.  Yakınlarının silah sesleri üzerine eve gitmesi sonucu korkunç manzara ile karşılaştı.

 

 Ambulans ve polis ekiplerinin olay yerine intikal ettiklerinde av tüfeğiyle vurulmuş Servet E. isimli kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulans ve polisleri olay yerinde ölen kadının eşi A.E., oğlan kardeşi ve kayınpederi karşıladı.  Olay sonrası ölen kadının yakınları sinir krizi geçirdi.

 

Olayın hemen ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu üzerinde duruyor. İlk belirlemelere göre intihar şüphesinin yüksek olduğunun anlaşıldığı olayda, kesin sonucu otopsi sonucu verecek.

 

Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Sarayköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, emniyet güçleri tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İlk evliliğinden  üç kızı olan Servet E. isimli kadın 1976 doğumluydu.

 

Kaynak: (saraykoy.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.