Sarayköy Belediyesi, 2020 Yılı Tahmini Bütçesi Belirlendi

DENİZLİ 08.10.2019 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy Belediyesi, 2020 Yılı Tahmini Bütçesi Belirlendi

Sarayköy Belediyesi, 2020 yılı tahmini bütçesini 43 Milyon 504 bin lira olarak belirledi.   Sarayköy Belediyesi ekim ayı son meclis toplantısını gerçekleştirdi. 2020 yılı analitik bütçe ve tarife taslağı ile ilgili plan ve bütçe komisyon raporunun da içerisinde yer aldığı 4 gündem maddesi onaylandı.   GAZİ, ŞEHİT YAKINLARI VE ENGELLİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ İlk gündem maddesinde düğün salonu ve belediye havuz tesisinin gazi, şehit yakınları ve engelli vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edileceği kararı alındı.   Ardından 2020 yılı tahmini bütçesi onaylandı. 43 Milyon 504 bin lira olarak kabul edilen tahmini bütçe meclisten oy birliği ile geçti.   Sarayköy için hizmet destanlarının yazılmaya devam edeceğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “2014 yılından bu yana ilçemize yakışan birçok büyük projemizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın hayatlarına dokunan ve yaşamlarını kolaylaştıran hizmetler başlattık. İlk gün ki hizmet aşkımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekim ayı son meclis toplantımızda meclis üyelerimizin oy birliği ile kabul ettiği 2020 yılı tahmini bütçemizi 43 Milyon 504 bin lira olarak kabul ettik. Bütçemizin ve aldığımız diğer kararların Sarayköyümüze, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor; emeği geçen kıymetli meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.  

Sarayköy Belediyesi, 2020 yılı tahmini bütçesini 43 Milyon 504 bin lira olarak belirledi.

 

Sarayköy Belediyesi ekim ayı son meclis toplantısını gerçekleştirdi. 2020 yılı analitik bütçe ve tarife taslağı ile ilgili plan ve bütçe komisyon raporunun da içerisinde yer aldığı 4 gündem maddesi onaylandı.

 

GAZİ, ŞEHİT YAKINLARI VE ENGELLİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ


İlk gündem maddesinde düğün salonu ve belediye havuz tesisinin gazi, şehit yakınları ve engelli vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edileceği kararı alındı.

 

Ardından 2020 yılı tahmini bütçesi onaylandı. 43 Milyon 504 bin lira olarak kabul edilen tahmini bütçe meclisten oy birliği ile geçti.

 

Sarayköy için hizmet destanlarının yazılmaya devam edeceğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “2014 yılından bu yana ilçemize yakışan birçok büyük projemizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın hayatlarına dokunan ve yaşamlarını kolaylaştıran hizmetler başlattık. İlk gün ki hizmet aşkımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekim ayı son meclis toplantımızda meclis üyelerimizin oy birliği ile kabul ettiği 2020 yılı tahmini bütçemizi 43 Milyon 504 bin lira olarak kabul ettik. Bütçemizin ve aldığımız diğer kararların Sarayköyümüze, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor; emeği geçen kıymetli meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.