Sarayköy’de 85 TOKİ konutu için çekiliş tarihi açıklandı

EKONOMİ 26.09.2018 - 14:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu için çekiliş tarihi açıklandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy'de yapımı devam eden TOKİ konutları için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 TOKİ konutu hak sahiplerine teslim edilmişti. Stoklarda kalan 85 konut için çekiliş tarihi açıklandı.   Sarayköy’ün Gerali Mahallesi’nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden 410 TOKİ konutu için kura çekilişi gerçekleştirilmişti. Yapılan çekilişin ardından 85 konut stoklarda kalmıştı.   Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konut Kredileri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre stoklarda kalan 85 konut için 28 Eylül Cuma günü kura çekilişi yapılacağı duyuruldu. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi saat 11.00’de gerçekleşecek.   SARAYKÖY TOKİ KONUTLARINDAKİ SON DURUM NEDİR? 122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılan Sarayköy TOKİ konutlarının tamamının yapımı bittiği belirtilirken dükkanların, cami yapımının ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği açıklandı.      

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy'de yapımı devam eden TOKİ konutları için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 TOKİ konutu hak sahiplerine teslim edilmişti. Stoklarda kalan 85 konut için çekiliş tarihi açıklandı.

 

Sarayköy’ün Gerali Mahallesi’nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden 410 TOKİ konutu için kura çekilişi gerçekleştirilmişti. Yapılan çekilişin ardından 85 konut stoklarda kalmıştı.

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konut Kredileri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre stoklarda kalan 85 konut için 28 Eylül Cuma günü kura çekilişi yapılacağı duyuruldu. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi saat 11.00’de gerçekleşecek.

 

SARAYKÖY TOKİ KONUTLARINDAKİ SON DURUM NEDİR?


122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılan Sarayköy TOKİ konutlarının tamamının yapımı bittiği belirtilirken dükkanların, cami yapımının ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.