Sarayköy'de baba cinneti: 2 ölü 1 yaralı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2018 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sarayköy'de baba cinneti: 2 ölü 1 yaralı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, boşanmak üzere olan eşiyle tartışan adam, pompalı tüfekle önce eşini daha sonra 15 yaşındaki kızını vurarak öldürdü, ardından intihar girişiminde bulundu.  Olay, bu sabah Denizli’nin Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Osman Akça Caddesi üzerindeki bakkalda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma davası olan ve evden uzaklaştırma kararı olduğu belirtilen Oktay Şahin (51), eşi Ayşe Şahin’e ait bakkala gidip kadınla tartıştı. Kızı Nurdan Şahin’in de olduğu bakkalda, tartışma büyüdü. Tartışma sırasında cinnet getiren Oktay Şahin yanındaki pompalı tüfeğiyle, eşine ve kızına ateş etti. Eşi ve kızını vuran Oktay Şahin, daha sonra intihar girişiminde bulundu.    Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesinin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bakkala gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde 15 yaşındaki lise öğrencisi Nurdan Şahin’in öldüğü, karı kocanın durumunun ise ağır olduğunu belirledi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı karı kocayı hastaneye kaldırırken, Ayşe Şahin hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralı Oktay Şahin ise Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.  İncelemenin ardından kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Sarayköy Devlet Hastanesi Adil Tıp Morguna kaldırıldı.  Öte yandan öldürülen Ayşe Şahin’in kocasından tehdit aldığı ve bunun için şikayette bulunduğu öğrenilirken, mahkemenin daha önce Oktay Şahin hakkında uzaklaştırma cezası verdiği belirtildi.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.       

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, boşanmak üzere olan eşiyle tartışan adam, pompalı tüfekle önce eşini daha sonra 15 yaşındaki kızını vurarak öldürdü, ardından intihar girişiminde bulundu. 


Olay, bu sabah Denizli’nin Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Osman Akça Caddesi üzerindeki bakkalda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma davası olan ve evden uzaklaştırma kararı olduğu belirtilen Oktay Şahin (51), eşi Ayşe Şahin’e ait bakkala gidip kadınla tartıştı. Kızı Nurdan Şahin’in de olduğu bakkalda, tartışma büyüdü. Tartışma sırasında cinnet getiren Oktay Şahin yanındaki pompalı tüfeğiyle, eşine ve kızına ateş etti. Eşi ve kızını vuran Oktay Şahin, daha sonra intihar girişiminde bulundu. 

 


Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesinin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bakkala gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde 15 yaşındaki lise öğrencisi Nurdan Şahin’in öldüğü, karı kocanın durumunun ise ağır olduğunu belirledi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı karı kocayı hastaneye kaldırırken, Ayşe Şahin hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralı Oktay Şahin ise Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 


İncelemenin ardından kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Sarayköy Devlet Hastanesi Adil Tıp Morguna kaldırıldı. 


Öte yandan öldürülen Ayşe Şahin’in kocasından tehdit aldığı ve bunun için şikayette bulunduğu öğrenilirken, mahkemenin daha önce Oktay Şahin hakkında uzaklaştırma cezası verdiği belirtildi. 


Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.