Sarayköy’de İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yılı kutlandı

DENİZLİ 12.03.2020 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy’de İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yılı kutlandı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl kutlama programında vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un bestelenmiş şiirleri seslendirildi, İstiklal Marşı’nın kabul edilme anı tiyatro ile tekrar canlandırıldı.   Sarayköy’de 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 99. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Belediye Kültür Merkezi'nde Sarayköy Anadolu Lisesi tarafından düzenlendi.     Programa Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, İlçe Cumhuriyet Savcısı Kemal Tarhan, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Küçükyalım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan,  ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.   Program İstiklal Marşı'nın söylenmesi ve saygı duruşu ile başladı. Ardından Sarayköy Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Hatice Konyalıoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.     Daha sonra 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 99. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.   Programın devamında öğrenciler tarafından Bir Şiir Bir Tiyatro oyunu sunuldu, Mehmet Akif Ersoy'un bestelenmiş olan şiirleri koro eşliğinde seslendirildi.  

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl kutlama programında vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un bestelenmiş şiirleri seslendirildi, İstiklal Marşı’nın kabul edilme anı tiyatro ile tekrar canlandırıldı.

 

Sarayköy’de 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 99. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Belediye Kültür Merkezi'nde Sarayköy Anadolu Lisesi tarafından düzenlendi.

 

 

Programa Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, İlçe Cumhuriyet Savcısı Kemal Tarhan, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Küçükyalım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan,  ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Program İstiklal Marşı'nın söylenmesi ve saygı duruşu ile başladı. Ardından Sarayköy Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Hatice Konyalıoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

 

 

Daha sonra 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 99. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Programın devamında öğrenciler tarafından Bir Şiir Bir Tiyatro oyunu sunuldu, Mehmet Akif Ersoy'un bestelenmiş olan şiirleri koro eşliğinde seslendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.