Sarayköy’de silahla bastığı evde 2 kişiyi yaraladı

ASAYİŞ 16.11.2019 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy’de silahla bastığı evde 2 kişiyi yaraladı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde husumetli olduğu kişinin evini silahla basan şahıs, iki kişiyi yaraladı. Olay sonrası şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Sarayköy ilçesi Aşağı Mahalle Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2’nci katında meydana geldi. Eve silahla giren bir kişi evde bulunan Mustafa Başkaya’nın eşini ve kızını silahla yaraladı.   Olayın ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.   Kaynak: saraykoy.com.tr

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde husumetli olduğu kişinin evini silahla basan şahıs, iki kişiyi yaraladı. Olay sonrası şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Sarayköy ilçesi Aşağı Mahalle Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2’nci katında meydana geldi. Eve silahla giren bir kişi evde bulunan Mustafa Başkaya’nın eşini ve kızını silahla yaraladı.

 

Olayın ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: saraykoy.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.