Sarayköy'de traktör ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ 26.01.2020 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy'de traktör ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile traktör çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre kaza, Sarayköy ilçesi Tosunlar Mahallesi’nde meydana geldi. Musa G. yönetimindeki 20 DC 388 traktör ile Hüseyin G. yönetimindeki 45 RD 345 plakalı otomobilin çarpışması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Traktörün arkasında bulunan kömür torbaları yola dağılırken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazada sürücüler yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen trafik ekipleri yolda güvenliği sağlarken, sağlık ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İtfaiye ekiplerinin araçlara müdahalesinin ardından yol temizlendi ve trafik normal seyrine döndü.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile traktör çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza, Sarayköy ilçesi Tosunlar Mahallesi’nde meydana geldi. Musa G. yönetimindeki 20 DC 388 traktör ile Hüseyin G. yönetimindeki 45 RD 345 plakalı otomobilin çarpışması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Traktörün arkasında bulunan kömür torbaları yola dağılırken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazada sürücüler yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen trafik ekipleri yolda güvenliği sağlarken, sağlık ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İtfaiye ekiplerinin araçlara müdahalesinin ardından yol temizlendi ve trafik normal seyrine döndü.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.