Sarayköy'de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 03.09.2018 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sarayköy'de uyuşturucu operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nca Sarayköy İlçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 156 kiloyu aşkın kubar esrar ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı. Sarayköy İlçesi'nde uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği şüphelileri takibe alan jandarma, şüphelilerin ormanlık alan içerisine kenevir bitkisi ektiğini tespit etti. Jandarma ekipleri, ormanlık alanda yaptığı kontrolde 156 kilo 200 gram kubar esrar ile bin 192 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Şüphelilere ait iki ayrı ev ve araçta yapılan aramada ise 505 gram kubar esrar ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.    Ele geçirilen toplam 156 kilo 705 gram kubar esrar ve ruhsatsız av tüfeklerine el konularak, ormanlık alandaki kenevir bitkileri olay yerinde imha edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.    

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nca Sarayköy İlçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 156 kiloyu aşkın kubar esrar ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.


Sarayköy İlçesi'nde uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği şüphelileri takibe alan jandarma, şüphelilerin ormanlık alan içerisine kenevir bitkisi ektiğini tespit etti. Jandarma ekipleri, ormanlık alanda yaptığı kontrolde 156 kilo 200 gram kubar esrar ile bin 192 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Şüphelilere ait iki ayrı ev ve araçta yapılan aramada ise 505 gram kubar esrar ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

 

 Ele geçirilen toplam 156 kilo 705 gram kubar esrar ve ruhsatsız av tüfeklerine el konularak, ormanlık alandaki kenevir bitkileri olay yerinde imha edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.