Sarayköy Faytonlarına Talep Artıyor

EKONOMİ 07.02.2020 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy Faytonlarına Talep Artıyor

İstanbul’dan sonra Sarayköy'ün Elektrikli faytonlara şimdide İzmir'den sipariş gelmeye başladı.   Geçtiğimiz günlerde İstanbul adalarında kullanılan Faytonlara sürülen atların ölümleri sonrası tekrar tartışmaya açılan ve gündeme gelen elektrikli fayton konusuna çare Sarayköy’den gelmişti.   Sarayköy’de Elektrikli faytonu üreten Referans Limited Şirketi'nin Genel Müdürü Haluk Şahin, hem doğa dostu hem de hayvan dostu olarak ürettikleri faytonların ilk siparişlerini İstanbul’a göndermiş, ilk olarak da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,elektrikli faytonu, geçmişte Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan Tuzla’daki İstanbul Park’ta test etmişti.   İstanbul’dan sonra bir siparişte İzmir’in Karşıyaka Belediyesinden geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, il genelinde fayton kullanımını yasaklamasının ardından. Belediye başkanı Tunç Soyer, kararı sosyal medyada "Seçildiğimiz günden bu yana faytonların kaldırılmasıyla ilgili yasal ve teknik süreçleri yürüttük. Bu süreç tamamlandı, İzmir’de fayton dönemi kapandı. Hayvan haklarını gözetmek, temel önceliklerinden biri olmaya devam edecek." mesajıyla duyurmuştu.    İstanbul’da fayton kriziyle tüm Türkiye’de adını duyuran Sarayköylü firma İzmir’de gelen yasak sonrası belediyelerin Fayton isteklerine cevap vermeye hazır. İlk elektrikli faytonu birkaç gün içerisinde İzmir Karşıyaka’ya ulaştıracak olan firma. Bu siparişin ardından gelecek olan siparişler için şimdiden kolları sıvamış durumda.   Kaynak: saraykoy com tr          

İstanbul’dan sonra Sarayköy'ün Elektrikli faytonlara şimdide İzmir'den sipariş gelmeye başladı.

 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul adalarında kullanılan Faytonlara sürülen atların ölümleri sonrası tekrar tartışmaya açılan ve gündeme gelen elektrikli fayton konusuna çare Sarayköy’den gelmişti.

 

Sarayköy’de Elektrikli faytonu üreten Referans Limited Şirketi'nin Genel Müdürü Haluk Şahin, hem doğa dostu hem de hayvan dostu olarak ürettikleri faytonların ilk siparişlerini İstanbul’a göndermiş, ilk olarak da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,elektrikli faytonu, geçmişte Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan Tuzla’daki İstanbul Park’ta test etmişti.

 

İstanbul’dan sonra bir siparişte İzmir’in Karşıyaka Belediyesinden geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, il genelinde fayton kullanımını yasaklamasının ardından. Belediye başkanı Tunç Soyer, kararı sosyal medyada "Seçildiğimiz günden bu yana faytonların kaldırılmasıyla ilgili yasal ve teknik süreçleri yürüttük. Bu süreç tamamlandı, İzmir’de fayton dönemi kapandı. Hayvan haklarını gözetmek, temel önceliklerinden biri olmaya devam edecek." mesajıyla duyurmuştu. 

 

İstanbul’da fayton kriziyle tüm Türkiye’de adını duyuran Sarayköylü firma İzmir’de gelen yasak sonrası belediyelerin Fayton isteklerine cevap vermeye hazır. İlk elektrikli faytonu birkaç gün içerisinde İzmir Karşıyaka’ya ulaştıracak olan firma. Bu siparişin ardından gelecek olan siparişler için şimdiden kolları sıvamış durumda.

 

Kaynak: saraykoy com tr

 


 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.