Sarayköy toplu konuta kavuşuyor

DENİZLİ 02.12.2016 - 13:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sarayköy toplu konuta kavuşuyor

Sarayköy toplu konuta kavuşuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Sarayköy’ün en büyük özlemlerinden birisi olan toplu konut projesi hayata geçiyor. Dün akşam ilk adımı atılan projede Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Sarayköy’de inşa edilecek olan konutların tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.   Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve TOKİ uzmanlarının katıldığı toplantıya ev sahibi olmak isteyen Sarayköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, vatandaşlar toplu konut projesi ile ilgili merak ettikleri tüm soruları sorarak bilgiler aldılar.   Sarayköy için çok önemli bir projeyi başlatmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Sarayköyümüz bölgemizin en hızlı gelişen merkezlerinden bir tanesi. Her yönüyle güçlü bir kalkınma hamlesi içerisinde olan ilçemizde en önemli konulardan bir tanesi de vatandaşlarımızın konut sahibi olmalarıdır. Allah’a çok şükür uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile temaslarda bulunduğumuz Toplu Konut Projesi’ni bugün itibariyle başlatıyoruz. TOKİ ile yaptığımız görüşmelerin ardından iki tanesi hazineye bir tanesi de belediyemize ait arsaların konut yapımına uygun olduğuna karar verdik ve projemizi başlattık. İlçemize yakışan modern yaşam alanlarını inşa edeceğimiz bu proje ile inşallah yüzlerce vatandaşımız ev sahibi olacak. Ben bu dev projenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   Sarayköy’de inşa edilecek toplu konutlar için kayıtlar 5 Aralık 2016 Salı günü başlayacak ve 27 Ocak 2017 Cuma günü sona erecek. 2+1 ve 3+1 şekilde yapılacak dairelerin başvuruları Sarayköy Belediyesi’ne yapılacak. Detaylı bilgi ve başvuru şartlarını incelemek isteyen vatandaşlar Sarayköy Belediyesi web sitesi ve 0 258 415 10 07 numaralı telefonlardan da bilgi alabilecekler. 
Sarayköy toplu konuta kavuşuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Sarayköy’ün en büyük özlemlerinden birisi olan toplu konut projesi hayata geçiyor. Dün akşam ilk adımı atılan projede Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Sarayköy’de inşa edilecek olan konutların tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve TOKİ uzmanlarının katıldığı toplantıya ev sahibi olmak isteyen Sarayköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, vatandaşlar toplu konut projesi ile ilgili merak ettikleri tüm soruları sorarak bilgiler aldılar.

 

Sarayköy için çok önemli bir projeyi başlatmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Sarayköyümüz bölgemizin en hızlı gelişen merkezlerinden bir tanesi. Her yönüyle güçlü bir kalkınma hamlesi içerisinde olan ilçemizde en önemli konulardan bir tanesi de vatandaşlarımızın konut sahibi olmalarıdır. Allah’a çok şükür uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile temaslarda bulunduğumuz Toplu Konut Projesi’ni bugün itibariyle başlatıyoruz. TOKİ ile yaptığımız görüşmelerin ardından iki tanesi hazineye bir tanesi de belediyemize ait arsaların konut yapımına uygun olduğuna karar verdik ve projemizi başlattık. İlçemize yakışan modern yaşam alanlarını inşa edeceğimiz bu proje ile inşallah yüzlerce vatandaşımız ev sahibi olacak. Ben bu dev projenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Sarayköy’de inşa edilecek toplu konutlar için kayıtlar 5 Aralık 2016 Salı günü başlayacak ve 27 Ocak 2017 Cuma günü sona erecek. 2+1 ve 3+1 şekilde yapılacak dairelerin başvuruları Sarayköy Belediyesi’ne yapılacak. Detaylı bilgi ve başvuru şartlarını incelemek isteyen vatandaşlar Sarayköy Belediyesi web sitesi ve 0 258 415 10 07 numaralı telefonlardan da bilgi alabilecekler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.