Sarayköy’ün efeleri 2017 yılını ödül yılı ilan etti

KÜLTÜR 15.08.2017 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sarayköy’ün efeleri 2017 yılını ödül yılı ilan etti

Başarıya doymayan Sarayköy’ün efeleri 2017 yılının 5. başarısını Artvin’de elde etti. Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Sarayköy’ün efeleri geçen yıllarda olduğu gibi 2017 yılını da başarı yılı ilan etti. Türkiye’de bir marka haline gelen ve antrenörlüğünü Ömür Günay’ın yaptığı Sarayköy’ün efeleri ilk olarak Denizli’de düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar yarışmasında yıldızlar düzenlemeli dalda Türkiye 2.si olmuş. Ardından İzmir’de düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Ege Bölgesi Grup Yarışmasında büyükler düzenlemesiz dalda Türkiye 10.’su, Yalova’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası yıldızlar düzenlemeli dalda Türkiye 4.’sü olmuş, Bodrum’da düzenlenen Grup Finali yarışmasında elde ettiği 4 daldaki birincilikle hafızalara kazınmıştı.   Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından Artvin’in Arhavi ilçesine uğurlanan Sarayköy’ün efeleri bir başarıya daha imza attı. Arhavi ilçesinde düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonasına katılan Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunu Topluluğu gösterdikleri performans ile Türkiye 3.’sü oldu. Yarışmasının birincisi İzmir Bayraklı Belediye GSK olurken ikinciliği ise Artvin Anadolu Lisesi GSK elde etti.   Elde edilen başarıdan dolayı antrenör Ömür Günay’ı ve gençleri tebrik eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy sporda adını yüksek seslerde duyuran bir ilçe haline geldi. Bu durum ise bizleri mutlu ediyor. Gençlerimiz sporu seviyor ve bizlerde daha çok spor seçenekleri oluşması için kurslar açıyoruz. Arhavi ilçesinde düzenlenen yarışma ile Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunu Topluluğumuz elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Halkoyunları ekibimiz Türkiye üçüncüsü oldu. Başta eğitmenimiz Ömür Günay olmak üzere ekibimizin gençlerini tebrik ediyorum. Sarayköy’ün başarılarıyla dolu tarihine bir yeni şampiyonluk daha katmasından dolayı gururluyuz. Bu başarılarımızın devamını diliyorum. Şampiyonluk kupası ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  
Başarıya doymayan Sarayköy’ün efeleri 2017 yılının 5. başarısını Artvin’de elde etti. Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Sarayköy’ün efeleri geçen yıllarda olduğu gibi 2017 yılını da başarı yılı ilan etti. Türkiye’de bir marka haline gelen ve antrenörlüğünü Ömür Günay’ın yaptığı Sarayköy’ün efeleri ilk olarak Denizli’de düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar yarışmasında yıldızlar düzenlemeli dalda Türkiye 2.si olmuş. Ardından İzmir’de düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Ege Bölgesi Grup Yarışmasında büyükler düzenlemesiz dalda Türkiye 10.’su, Yalova’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası yıldızlar düzenlemeli dalda Türkiye 4.’sü olmuş, Bodrum’da düzenlenen Grup Finali yarışmasında elde ettiği 4 daldaki birincilikle hafızalara kazınmıştı.

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından Artvin’in Arhavi ilçesine uğurlanan Sarayköy’ün efeleri bir başarıya daha imza attı. Arhavi ilçesinde düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonasına katılan Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunu Topluluğu gösterdikleri performans ile Türkiye 3.’sü oldu. Yarışmasının birincisi İzmir Bayraklı Belediye GSK olurken ikinciliği ise Artvin Anadolu Lisesi GSK elde etti.

 

Elde edilen başarıdan dolayı antrenör Ömür Günay’ı ve gençleri tebrik eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy sporda adını yüksek seslerde duyuran bir ilçe haline geldi. Bu durum ise bizleri mutlu ediyor. Gençlerimiz sporu seviyor ve bizlerde daha çok spor seçenekleri oluşması için kurslar açıyoruz. Arhavi ilçesinde düzenlenen yarışma ile Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunu Topluluğumuz elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Halkoyunları ekibimiz Türkiye üçüncüsü oldu. Başta eğitmenimiz Ömür Günay olmak üzere ekibimizin gençlerini tebrik ediyorum. Sarayköy’ün başarılarıyla dolu tarihine bir yeni şampiyonluk daha katmasından dolayı gururluyuz. Bu başarılarımızın devamını diliyorum. Şampiyonluk kupası ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.