Sarayköylü Milliler Bosna Hersek Yolcusu

SPOR 06.12.2016 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sarayköylü Milliler Bosna Hersek Yolcusu

denizli haber / denizli 20 haber / Sarayköylü Milliler Bosna Hersek Yolcusu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Sarayköylü milli karateciler Kerem Kaya ve Fazilet Solak ile antrenörleri İhsan Kaya’yı kabul etti.   Sporcuları tebrik eden Başkan Özbaş “Öncelikle Kerem ve Fazilet kardeşlerimi Türkiye Şampiyonası’ndaki başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlere büyük bir sevinç, büyük bir gurur yaşattılar. Sarayköyümüzün bağrında yetişen gençlerimizin şampiyonlukları, derecelerli bizlere övünç kaynağı oluyor ve onları destekleyerek ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Onlar ulusalda ilçemizi ve ilimizi uluslar arası arenada da ülkemizi temsil ediyorlar. Ülkemizin her alanda olduğu gibi sporda da ne kadar büyük yeteneklere sahip olduğunu tüm dünyaya gösteriyorlar. İnşallah Balkan Şampiyonası’nda da büyük başarılar elde edecek, ülkemize madalyalarla dönecekler. Ben sporcu kardeşlerim Kerem Kaya ve Fazilet Solak ile antrenörümüz İhsan Kaya hocamızı bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.   Aydın’da düzenlenen Türkiye Ümitler Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Kerem Kaya ile milli takım seçmelerinde 2. olan Fazilet Solak, 9 – 11 Aralık tarihlerinde Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan Şampiyona’nda milli takım forması ile ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar. 
denizli haber / denizli 20 haber / Sarayköylü Milliler Bosna Hersek Yolcusu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Sarayköylü milli karateciler Kerem Kaya ve Fazilet Solak ile antrenörleri İhsan Kaya’yı kabul etti.

 

Sporcuları tebrik eden Başkan Özbaş “Öncelikle Kerem ve Fazilet kardeşlerimi Türkiye Şampiyonası’ndaki başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlere büyük bir sevinç, büyük bir gurur yaşattılar. Sarayköyümüzün bağrında yetişen gençlerimizin şampiyonlukları, derecelerli bizlere övünç kaynağı oluyor ve onları destekleyerek ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Onlar ulusalda ilçemizi ve ilimizi uluslar arası arenada da ülkemizi temsil ediyorlar. Ülkemizin her alanda olduğu gibi sporda da ne kadar büyük yeteneklere sahip olduğunu tüm dünyaya gösteriyorlar. İnşallah Balkan Şampiyonası’nda da büyük başarılar elde edecek, ülkemize madalyalarla dönecekler. Ben sporcu kardeşlerim Kerem Kaya ve Fazilet Solak ile antrenörümüz İhsan Kaya hocamızı bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Aydın’da düzenlenen Türkiye Ümitler Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Kerem Kaya ile milli takım seçmelerinde 2. olan Fazilet Solak, 9 – 11 Aralık tarihlerinde Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan Şampiyona’nda milli takım forması ile ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.