Sarayköylülerden Elazığ'a Yardım

GÜNDEM 27.01.2020 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköylülerden Elazığ'a Yardım

Sarayköylüler Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından . yardımda bulunmak için adeta birbirleriyle yarıştı.   Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. 1607 kişinin yaralandığı 39 kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası tüm Türkiye tek yürek olarak Elazığ ve Malatya’nın yaralarını sarmak için mücadele veriyor. Yapılan yardımlara Sarayköy ilçesinden bir grup gönüllüde dahil olarak bir çok eşya ve kıyafet topladı. Akşam üstü Elazığ’a hareket edecek olan iyilik kamyonu yarın öğlene kadar yardımları kabul etmeye devam edecek. Nakit para yardımlarını kabul etmediklerini dile getiren yardım severler. Kıyafet, battaniye, ısıtıcı, yiyecek gibi şeyler topladıklarını ve bunları yarın deprem bölgesine gidecek olan kamyona teslim edeceklerini açıkladılar. Yardım etmek isteyen Sarayköylü vatandaşların 05445711309 nolu telefondan kendilerine ulaşarak ellerindekini paylaşabileceklerini belirttiler. Yardımsever vatandaşlar nakit para kabul etmediklerini sadece erzak, giyecek veya ısıtıcı gibi şeyler kabul ettiklerini belirttiler.   Kaynak:  saraykoy  com tr

Sarayköylüler Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından . yardımda bulunmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

 

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. 1607 kişinin yaralandığı 39 kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası tüm Türkiye tek yürek olarak Elazığ ve Malatya’nın yaralarını sarmak için mücadele veriyor. Yapılan yardımlara Sarayköy ilçesinden bir grup gönüllüde dahil olarak bir çok eşya ve kıyafet topladı. Akşam üstü Elazığ’a hareket edecek olan iyilik kamyonu yarın öğlene kadar yardımları kabul etmeye devam edecek. Nakit para yardımlarını kabul etmediklerini dile getiren yardım severler. Kıyafet, battaniye, ısıtıcı, yiyecek gibi şeyler topladıklarını ve bunları yarın deprem bölgesine gidecek olan kamyona teslim edeceklerini açıkladılar. Yardım etmek isteyen Sarayköylü vatandaşların 05445711309 nolu telefondan kendilerine ulaşarak ellerindekini paylaşabileceklerini belirttiler. Yardımsever vatandaşlar nakit para kabul etmediklerini sadece erzak, giyecek veya ısıtıcı gibi şeyler kabul ettiklerini belirttiler.

 

Kaynak:  saraykoy  com tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.