Sarayköyspor’da şampiyonluk coşkusu

SPOR 22.04.2019 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sarayköyspor’da şampiyonluk coşkusu

Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sarayköyspor, sezonu şampiyon olarak bitirerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıktı.  Denizli Süper Amatör Lig ekiplerinden Sarayköyspor, ligin 26. haftasında Saraçoğlu Spor Sahası’nda deplasmanda Dokuzkavaklarspor ile karşılaştı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılan kırmızı-siyahlı ekip, 70 puanla ligi lider tamamladı. Bu sezon oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen Sarayköyspor, önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek. Karşılaşma sonrası kupayı alarak müzesine götüren kırmızı-siyahlı ekipte, oyuncular ve teknik ekip büyük mutluluk yaşadı.        

Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sarayköyspor, sezonu şampiyon olarak bitirerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıktı. 


Denizli Süper Amatör Lig ekiplerinden Sarayköyspor, ligin 26. haftasında Saraçoğlu Spor Sahası’nda deplasmanda Dokuzkavaklarspor ile karşılaştı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılan kırmızı-siyahlı ekip, 70 puanla ligi lider tamamladı. Bu sezon oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen Sarayköyspor, önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek. Karşılaşma sonrası kupayı alarak müzesine götüren kırmızı-siyahlı ekipte, oyuncular ve teknik ekip büyük mutluluk yaşadı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.