Sarıkamış'tan sonsuzluğa yürüdüler!

DTO 22.12.2018 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sarıkamış'tan sonsuzluğa yürüdüler!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Sarıkamış Harekâtı'nın yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Vatanı ve milleti için, kalbindeki sarsılmaz imanla, nefes kesen kara kışa bile aldırmadan bundan 104 yıl önce yola çıkan kahraman ordumuzun arkasında tarihe mal olacak derin bir iz bırakarak, Sarıkamış'tan sonsuzluğa yürüyen neferlerinin ebedi mekânları, cennet olsun." dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Sarıkamış Harekâtı'nın yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Erdoğan, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Bundan 104 yıl önce 22 Aralık 1914'te, vatan ve millet uğruna, kalbindeki sarsılmaz imanla, nefes kesen karakışa bile aldırmadan yola çıkan kahraman ordumuzun neferleri, arkasında tarihe mal olacak derin bir iz bırakarak, Sarıkamış'tan sonsuzluğa yürüdü! Sadece ülkemizde değil sınırlarımızın ötesinde de ülkesinin, halkın, huzurun ve egemenliğin teminatı olan, ay yıldızlı al bayrağını götürdüğü her yerde onurla dalgalandıran askerimizin devletine bağlılığı, dosta güven veren düşmanına korku salan sarsılmaz duruşu ve milletine olan inancı, asırlar aşıp bugünlere ulaşmıştır. Onlar, tıpkı bugün ki gibi, o gün de bir an bile kendilerini düşünmediler; gelen emirle, gözlerini kırpmadan hedeflerine kilitlendiler. Cesaretin yegane timsali şanlı ordumuzun, bugüne kadar milletinin bağımsızlığı uğruna, canı pahasına savunduğu vatan toprağını kendine ebedi istirahatgah olarak bilip şehadet şerbetini içmek için kendinden geçip cepheye koşmuş tüm şehitleri ile ülkesi için çarpışıp gazilik ünvanına kavuşmuş ve aramızdan ayrılmış güvenlik güçleri mensuplarının mekânları cennet olsun. Onları saygı ve minnetle anıyoruz."                               

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Sarıkamış Harekâtı'nın yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Vatanı ve milleti için, kalbindeki sarsılmaz imanla, nefes kesen kara kışa bile aldırmadan bundan 104 yıl önce yola çıkan kahraman ordumuzun arkasında tarihe mal olacak derin bir iz bırakarak, Sarıkamış'tan sonsuzluğa yürüyen neferlerinin ebedi mekânları, cennet olsun." dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Sarıkamış Harekâtı'nın yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Erdoğan, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Bundan 104 yıl önce 22 Aralık 1914'te, vatan ve millet uğruna, kalbindeki sarsılmaz imanla, nefes kesen karakışa bile aldırmadan yola çıkan kahraman ordumuzun neferleri, arkasında tarihe mal olacak derin bir iz bırakarak, Sarıkamış'tan sonsuzluğa yürüdü! Sadece ülkemizde değil sınırlarımızın ötesinde de ülkesinin, halkın, huzurun ve egemenliğin teminatı olan, ay yıldızlı al bayrağını götürdüğü her yerde onurla dalgalandıran askerimizin devletine bağlılığı, dosta güven veren düşmanına korku salan sarsılmaz duruşu ve milletine olan inancı, asırlar aşıp bugünlere ulaşmıştır. Onlar, tıpkı bugün ki gibi, o gün de bir an bile kendilerini düşünmediler; gelen emirle, gözlerini kırpmadan hedeflerine kilitlendiler. Cesaretin yegane timsali şanlı ordumuzun, bugüne kadar milletinin bağımsızlığı uğruna, canı pahasına savunduğu vatan toprağını kendine ebedi istirahatgah olarak bilip şehadet şerbetini içmek için kendinden geçip cepheye koşmuş tüm şehitleri ile ülkesi için çarpışıp gazilik ünvanına kavuşmuş ve aramızdan ayrılmış güvenlik güçleri mensuplarının mekânları cennet olsun. Onları saygı ve minnetle anıyoruz."                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.