Satışa çıkardığı elektrikli bisikleti kapısının önünden çalındı

ASAYİŞ 23.09.2020 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Satışa çıkardığı elektrikli bisikleti kapısının önünden çalındı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 3 ay önce aldığı elektrikli bisikletini internetten satışa çıkardı, anlaştığı kişiye satacağı günün sabahı evinin önünden çalındı.     Merkezefendi İlçesi, Değirmenönü Mahallesi’nde ikamet eden ve çay ocağı işleten Cihan Şen (27), isimli vatandaş, 3 ay önce 4 bin 500 TL’ye aldığı elektrikli bisikletini satışa çıkardı. İnternet üzerinden görüştüğü ve engelli olduğu belirtilen şahıs ile anlaşarak satış işlemini bugün yapacaklardı. Ancak Şen, sabah kalktığında elektrikli bisikletinin yerinde olmadığını gördü. Durumu polise bildiren Şen elektrikli bisikletinin bulunmasını istiyor.     Engelli olduğu ve alacağı elektrikli bisiklete bazı aksesuarlar takarak kullanacak olan kişiye 3 bin 500 TL’den vereceğini belirten Şen, “O’na başkasına değil sana satacağım diye söz verdim. Oda çok sevinmişti sabah kalktığımda yerinde olmadığını görünce şok oldum. Kendisini tanımıyorum, sadece internetten görüştük ama ihtiyacı olduğu için almak istedi. Bende ona satmak istedim ama başımıza bunun geleceğini hiç düşünemedim. Çalan kişi insafa gelir de geri getirirse bende o engelli kardeşimize vereceğim. Polise bilgi verdim ancak, Denizlili vatandaşlarımızdan da gören olursa insaniyetlik namına polise veya 0 539 216 03 64 numaralı telefonumdan ulaşmalarını istiyorum” dedi.    

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 3 ay önce aldığı elektrikli bisikletini internetten satışa çıkardı, anlaştığı kişiye satacağı günün sabahı evinin önünden çalındı.

 

 

Merkezefendi İlçesi, Değirmenönü Mahallesi’nde ikamet eden ve çay ocağı işleten Cihan Şen (27), isimli vatandaş, 3 ay önce 4 bin 500 TL’ye aldığı elektrikli bisikletini satışa çıkardı. İnternet üzerinden görüştüğü ve engelli olduğu belirtilen şahıs ile anlaşarak satış işlemini bugün yapacaklardı. Ancak Şen, sabah kalktığında elektrikli bisikletinin yerinde olmadığını gördü. Durumu polise bildiren Şen elektrikli bisikletinin bulunmasını istiyor.

 

 

Engelli olduğu ve alacağı elektrikli bisiklete bazı aksesuarlar takarak kullanacak olan kişiye 3 bin 500 TL’den vereceğini belirten Şen, “O’na başkasına değil sana satacağım diye söz verdim. Oda çok sevinmişti sabah kalktığımda yerinde olmadığını görünce şok oldum. Kendisini tanımıyorum, sadece internetten görüştük ama ihtiyacı olduğu için almak istedi. Bende ona satmak istedim ama başımıza bunun geleceğini hiç düşünemedim. Çalan kişi insafa gelir de geri getirirse bende o engelli kardeşimize vereceğim. Polise bilgi verdim ancak, Denizlili vatandaşlarımızdan da gören olursa insaniyetlik namına polise veya 0 539 216 03 64 numaralı telefonumdan ulaşmalarını istiyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.