Satranç il birinciliği sona erdi

SPOR 17.01.2017 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Satranç il birinciliği sona erdi

11-15 Ocak tarihinde Santranç Federasyonu Denizli İl Temsilciliği 2017 faaliyet programında yer alan Satranç İl Birinciliği yarışmalar düzenlendi. Batuhan Özen İl Birincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizasyonunda yapılan Denizli Satranç İl Birinciliği Teras Park AVM ev sahipliğinde yapıldı.    5 günlük günlük turnuva ilk etapta  il seçmeleriyle başladı. İl şeçmelerinde Fetih Taşkaya, Alperen Şahin, Görkem Tatar dereceye girerek  turnuvanın ikinci etebı olan İl birinciliğine katılma hakkı kazandılar.    Daha evvelden İl Birinciliğine katılmaya hak kazanan üst düzey sporcularla birilikte en iyi 32 sporcu il Birinciliği için kıyasıya mücadele edildi.    Dostluğunda öne çıktığı turnuvada çekişmeli geçen tie break maçından sonra Batuhan Özen Denizli İl Birincisi olurken, Fetih Taşkaya ikinci, İlyas Doğukan Demirelli de üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar. Dereceye giren sporcular 27 Ocak - 4 Şubat tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Kupasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.  
11-15 Ocak tarihinde Santranç Federasyonu Denizli İl Temsilciliği 2017 faaliyet programında yer alan Satranç İl Birinciliği yarışmalar düzenlendi. Batuhan Özen İl Birincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizasyonunda yapılan Denizli Satranç İl Birinciliği Teras Park AVM ev sahipliğinde yapıldı. 

 

5 günlük günlük turnuva ilk etapta  il seçmeleriyle başladı. İl şeçmelerinde Fetih Taşkaya, Alperen Şahin, Görkem Tatar dereceye girerek  turnuvanın ikinci etebı olan İl birinciliğine katılma hakkı kazandılar. 

 

Daha evvelden İl Birinciliğine katılmaya hak kazanan üst düzey sporcularla birilikte en iyi 32 sporcu il Birinciliği için kıyasıya mücadele edildi. 

 

Dostluğunda öne çıktığı turnuvada çekişmeli geçen tie break maçından sonra Batuhan Özen Denizli İl Birincisi olurken, Fetih Taşkaya ikinci, İlyas Doğukan Demirelli de üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar. Dereceye giren sporcular 27 Ocak - 4 Şubat tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Kupasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.