Sayın Cumhurbaşkanımız, Yarın Yaklaşık 1 Milyar Tutarındaki Dev Yatırımların Açılışını Gerçekleştirecek

GÜNDEM 23.03.2017 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sayın Cumhurbaşkanımız, Yarın Yaklaşık 1 Milyar Tutarındaki Dev Yatırımların Açılışını Gerçekleştirecek

24 Mart 2017 Cuma günü İlimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kentimiz ziyaretinde Toplu Açılış Törenine katılacak.

Ziyaretinde halka hitap edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, çeşitli Bakanlıklarımıza ait yaklaşık 1 Milyar Lira olan 112 kamu yatırımının açılışını da gerçekleştirecek.     Denizli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. İlimize yarın öğleden sonra teşrif edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, saat: 14.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, vatandaşlarımızla buluşacak.     Toplu Açılış Töreninde; 18 Okul, toplam 750 öğrenci kapasiteli 4 pansiyon ve Yurt Binası, 1 Otistik Çocuklar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi, toplam 231 yataklı 3 Devlet Hastanesi ve 2 adet Sağlık Hizmetleri İstasyonu, çeşitli Kamu Kurumlarına ait 1 Bölge, 7 İl ve İlçe hizmet binaları, 1 İlçe Adalet Sarayı, 1 Gölet, 3 Köprü, 1 adet Kavşak, 1 Huzurevi, 1 Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi başta olmak üzere yaklaşık 1 Milyar TL tutarındaki 112 proje, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılarak halkımızın hizmetine sunulacak. 
24 Mart 2017 Cuma günü İlimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kentimiz ziyaretinde Toplu Açılış Törenine katılacak.

Ziyaretinde halka hitap edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, çeşitli Bakanlıklarımıza ait yaklaşık 1 Milyar Lira olan 112 kamu yatırımının açılışını da gerçekleştirecek.

 

 

Denizli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. İlimize yarın öğleden sonra teşrif edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, saat: 14.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, vatandaşlarımızla buluşacak.

 

 

Toplu Açılış Töreninde; 18 Okul, toplam 750 öğrenci kapasiteli 4 pansiyon ve Yurt Binası, 1 Otistik Çocuklar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi, toplam 231 yataklı 3 Devlet Hastanesi ve 2 adet Sağlık Hizmetleri İstasyonu, çeşitli Kamu Kurumlarına ait 1 Bölge, 7 İl ve İlçe hizmet binaları, 1 İlçe Adalet Sarayı, 1 Gölet, 3 Köprü, 1 adet Kavşak, 1 Huzurevi, 1 Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi başta olmak üzere yaklaşık 1 Milyar TL tutarındaki 112 proje, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılarak halkımızın hizmetine sunulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.