Seçimin galibi Çameli oldu

GÜNDEM 17.04.2017 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Seçimin galibi Çameli oldu

16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandum seçimlerinde, en yüksek oyu Denizli'de hangi ilçe alacak iddiasını Çameli İlçesi kazandı.

Referandum çalışma sürecinde, Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla, Bakan Zeybekci'ye "Çameli'yi geçeceğiz" diye söz vermiş, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise "Çameli'nin rekorunu Çameliler kendisi kırar" demişti.   Türkiye'de  dün yedincisi yapılan referandum seçimlerinde Çameli ilçesinde  yüzde 70.29 Evet oyu alarak Denizli'de en yüksek oyu almış oldu. Çemeli'de 51 sandıkta yapılan oylamada, seçmen sayısı 14 bin 658 olurken, 12 bin 958 kişi sandık başına gitti. Yapılan oylamada 12 bin 554 geçerli sayıların yanı sıra sandıktan 404 geçersiz oy çıktı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de büyük destek verip kendi rekorunu kırarak Denizli'de birinci olmuştur. Tüm Çamelili vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.   Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla'nın bu seçimde Çameli ilçesini geçeceğiz iddiası ise yine Çameli'ye takıldı. Kale'de çıkan oy  oranı ise yüzde 62.37 Evet oyu ile Denizli'de ikinci sırada yer aldı.  
16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandum seçimlerinde, en yüksek oyu Denizli'de hangi ilçe alacak iddiasını Çameli İlçesi kazandı.

Referandum çalışma sürecinde, Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla, Bakan Zeybekci'ye "Çameli'yi geçeceğiz" diye söz vermiş, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise "Çameli'nin rekorunu Çameliler kendisi kırar" demişti.

 

Türkiye'de  dün yedincisi yapılan referandum seçimlerinde Çameli ilçesinde  yüzde 70.29 Evet oyu alarak Denizli'de en yüksek oyu almış oldu. Çemeli'de 51 sandıkta yapılan oylamada, seçmen sayısı 14 bin 658 olurken, 12 bin 958 kişi sandık başına gitti. Yapılan oylamada 12 bin 554 geçerli sayıların yanı sıra sandıktan 404 geçersiz oy çıktı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de büyük destek verip kendi rekorunu kırarak Denizli'de birinci olmuştur. Tüm Çamelili vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 

Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla'nın bu seçimde Çameli ilçesini geçeceğiz iddiası ise yine Çameli'ye takıldı. Kale'de çıkan oy  oranı ise yüzde 62.37 Evet oyu ile Denizli'de ikinci sırada yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.