Şehidimizin ailesinin isteğini yerine getirdi.

GÜNDEM 17.04.2017 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehidimizin ailesinin isteğini yerine getirdi.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Şehidimizin Ailesinin isteğini yerine getirdi.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehit ve Gazi Aileleri onuruna verilen yemekte; Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir ‘ in misafirlerle tek tek ilgilendiği esnada, Milas –Bodrum Havalimanı Şube Müdürlüğünde görevli iken 11 Ağustos 1999 yılında göreve giderken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu Şehit olan Polis Memuru Mithat Karakurt ‘ un eşinin 18 yıldır Isparta ili Yalvaç İlçesinde bulunan eşinin kabrini ziyaret etme imkanının bulunmadığını söylemesi üzerine Sayın Mevlüt Demir ziyaret için kısa sürede hazırlıkların yapılması talimatı verdi.     Şehidimizin Eşi ve kızı ikametlerinden 17 Nisan 2017 tarihinde alınarak Emniyet Müdürlüğümüzden tahsis edilen araç ve personel ile birlikte Isparta ili Yalvaç İlçesine uğurlandı.   Sayın Mevlüt DEMİR Şehit Ailesinin uğurlanmasından sonra ‘ Şehitleri ziyaret etmenin ulvi bir görev olduğu bilincinden hareketle, bundan sonra bu tip ziyaret ve faaliyetlere ağırlık verilmesi Teşkilatımız açısından büyük önem arz etmektedir. 
Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Şehidimizin Ailesinin isteğini yerine getirdi.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehit ve Gazi Aileleri onuruna verilen yemekte; Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir ‘ in misafirlerle tek tek ilgilendiği esnada, Milas –Bodrum Havalimanı Şube Müdürlüğünde görevli iken 11 Ağustos 1999 yılında göreve giderken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu Şehit olan Polis Memuru Mithat Karakurt ‘ un eşinin 18 yıldır Isparta ili Yalvaç İlçesinde bulunan eşinin kabrini ziyaret etme imkanının bulunmadığını söylemesi üzerine Sayın Mevlüt Demir ziyaret için kısa sürede hazırlıkların yapılması talimatı verdi.

 

 

Şehidimizin Eşi ve kızı ikametlerinden 17 Nisan 2017 tarihinde alınarak Emniyet Müdürlüğümüzden tahsis edilen araç ve personel ile birlikte Isparta ili Yalvaç İlçesine uğurlandı.
 
Sayın Mevlüt DEMİR Şehit Ailesinin uğurlanmasından sonra ‘ Şehitleri ziyaret etmenin ulvi bir görev olduğu bilincinden hareketle, bundan sonra bu tip ziyaret ve faaliyetlere ağırlık verilmesi Teşkilatımız açısından büyük önem arz etmektedir. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.