Şehit Annesinin bu sözleri herkesi ağlattı

GÜNDEM 05.03.2020 - 17:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şehit Annesinin bu sözleri herkesi ağlattı

İdlib’de yürütülen ‘Bahar Kalkanı Harekatı'nda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.  Şehit annesi Gülseren Akman oğlunun tabutuna tekrar tekrar sarılıp, ona seslendi. Yakınlarının ve komşularının da göz yaşı döktüğünü gören şehit annesi, “Ağlamayın, oğlum ağlayanları sevmez. Güle güle git oğlum. Rüyalarıma gel” diye feryat ederek söylemesi törene katılanları göz yaşına boğdu.     Bahar Kalkanı Harekatı'nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Dün gece saatlerinde şehidin cenazesi Çardak Havalimanı’na getirildi. Bu sabah ise Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi, helallik alınmak üzere evinin önüne getirildi. Ardından şehit için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde tören düzenlendi. 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenaze törenine kent protokolünün yanı sıra askeri erkan, Denizlisporlu futbolcular, teknik heyet, yakınları, sevenleri ve binlerce Denizlili katıldı. Kalabalık camii avlusuna sığmadı.     Şehidin annesi Gülseren Akman ve kız kardeşi bir an olsun tabutun başından ayrılmadı. Baba Suat Akman, taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını il müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı.     "RÜYALARIMA GEL OĞLUM"   Şehit annesi Gülseren Akman oğlunun tabutuna tekrar tekrar sarılıp ve öperek ona seslendiği bu sözleri herkesi ağlattı. Yakınlarının ve komşularının da göz yaşı döktüğünü gören şehit annesi, “Ağlamayın, oğlum ağlayanları sevmez. Güle güle git oğlum. Rüyalarıma gel” diye feryat ederek söylemesi törene katılanları göz yaşına boğdu.     BABA OĞLUNUN TABUTUNA TEKRAR TEKRAR SARILDI   Şehit babası Suat Akman oğlunun tabutuna son kez tekrar tekrar sarılarak öptü. Şehit babasını teselli etmek mümkün olmadı. Tekrar tekrar oğlunun tabutuna sarıldı.     Kılınan cenaze namazının ardından Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın naaşı şehitliğe defnedildi.             

İdlib’de yürütülen ‘Bahar Kalkanı Harekatı'nda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.  Şehit annesi Gülseren Akman oğlunun tabutuna tekrar tekrar sarılıp, ona seslendi. Yakınlarının ve komşularının da göz yaşı döktüğünü gören şehit annesi, “Ağlamayın, oğlum ağlayanları sevmez. Güle güle git oğlum. Rüyalarıma gel” diye feryat ederek söylemesi törene katılanları göz yaşına boğdu.

 

 

Bahar Kalkanı Harekatı'nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Dün gece saatlerinde şehidin cenazesi Çardak Havalimanı’na getirildi. Bu sabah ise Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi, helallik alınmak üzere evinin önüne getirildi. Ardından şehit için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde tören düzenlendi. 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenaze törenine kent protokolünün yanı sıra askeri erkan, Denizlisporlu futbolcular, teknik heyet, yakınları, sevenleri ve binlerce Denizlili katıldı. Kalabalık camii avlusuna sığmadı.

 

 

Şehidin annesi Gülseren Akman ve kız kardeşi bir an olsun tabutun başından ayrılmadı. Baba Suat Akman, taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını il müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı.

 

 

"RÜYALARIMA GEL OĞLUM"

 

Şehit annesi Gülseren Akman oğlunun tabutuna tekrar tekrar sarılıp ve öperek ona seslendiği bu sözleri herkesi ağlattı. Yakınlarının ve komşularının da göz yaşı döktüğünü gören şehit annesi, “Ağlamayın, oğlum ağlayanları sevmez. Güle güle git oğlum. Rüyalarıma gel” diye feryat ederek söylemesi törene katılanları göz yaşına boğdu.

 

 

BABA OĞLUNUN TABUTUNA TEKRAR TEKRAR SARILDI

 

Şehit babası Suat Akman oğlunun tabutuna son kez tekrar tekrar sarılarak öptü. Şehit babasını teselli etmek mümkün olmadı. Tekrar tekrar oğlunun tabutuna sarıldı.

 

 

Kılınan cenaze namazının ardından Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın naaşı şehitliğe defnedildi. 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.