Şehit Armağan Akman toprağa verildi

DENİZLİ 05.03.2020 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şehit Armağan Akman toprağa verildi

Suriye'nin İdlib kentinde, rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi, Denizli’de binlerce kişi tarafından uğurlandı.   Dün akşam saatlerinde Çardak Havaalanına getirilen şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın naşı bugün öğle saatlerinde baba ocağına getirilerek helallik alındı. Ardından cenaze merasiminin düzenleneceği Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne getirildi. Şehidin naaşı, İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın öğlen vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından tekbirler eşliğinde cenaze nakil aracına taşındı.   Bekar olan 23 yaşındaki şehit Armağan Akman’ın  naaşı, toprağa verilmek üzere Asri Mezarlığı'ndaki şehitliğe götürüldü.   Binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde oğullarını şehit veren baba Suat Akman, anne Gülseren Akman, kız kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne ve baba ayak da durmakta güçlük çekti.      Törene, şehidin babası Suat ve annesi Gülseren Akman, üç kız kardeşi ve yakınlarının yanı sıra, Denizli Valisi Hasan Karahan, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Yasin Öztürk, Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Çetin Köklü, Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, merkez ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, diğer ilgililer ve binlerce vatandaş katıldı.    

Suriye'nin İdlib kentinde, rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi, Denizli’de binlerce kişi tarafından uğurlandı.

 

Dün akşam saatlerinde Çardak Havaalanına getirilen şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın naşı bugün öğle saatlerinde baba ocağına getirilerek helallik alındı. Ardından cenaze merasiminin düzenleneceği Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne getirildi. Şehidin naaşı, İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın öğlen vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından tekbirler eşliğinde cenaze nakil aracına taşındı.

 

Bekar olan 23 yaşındaki şehit Armağan Akman’ın  naaşı, toprağa verilmek üzere Asri Mezarlığı'ndaki şehitliğe götürüldü.

 

Binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde oğullarını şehit veren baba Suat Akman, anne Gülseren Akman, kız kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne ve baba ayak da durmakta güçlük çekti. 

 

 

Törene, şehidin babası Suat ve annesi Gülseren Akman, üç kız kardeşi ve yakınlarının yanı sıra, Denizli Valisi Hasan Karahan, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Yasin Öztürk, Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Çetin Köklü, Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, merkez ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, diğer ilgililer ve binlerce vatandaş katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.