Şehit Astsubay Halil Topuz Ahlat'ta defnedilecek

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 08:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit Astsubay Halil Topuz Ahlat'ta defnedilecek

Şehit Astsubay Halil Topuz Ahlat'ta defnedilecek / denizli haber / haber denizli

Fırat Kalkanı Harekatının 93’üncü gününde ağır yaralanan Bitlisli Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz şehit düştü. Şehit Astsubayın cenazesi Bitlis’in Ahlat ilçesinde defnedilecek.   Şehit Astsubay Topuz'un Manisa Salihli doğumlu olduğu ve ailesinin yaklaşık 10 yıl önce Denizli'ye göç ettiği bildirilirken memleketinin Bitlis'in Ahlat İlçesi olduğu belirtildi. Topuz Ailesi'nin 3 çocuğundan biri olan Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz'un nişanlı olduğu, Eskişehir'de yaşayan nişanlısıyla 6 ay sonra evleneceği ve düğün hazırlıkları yaptığı da öğrenildi. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'a yönelik operasyonda ağır yaralanan ve Gaziantep'te kaldırıldığı hastanede şehit olan 25 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz'un Bitlis'in Ahlat ilçesinde defnedileceği öğrenildi.
Şehit Astsubay Halil Topuz Ahlat'ta defnedilecek / denizli haber / haber denizli

Fırat Kalkanı Harekatının 93’üncü gününde ağır yaralanan Bitlisli Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz şehit düştü. Şehit Astsubayın cenazesi Bitlis’in Ahlat ilçesinde defnedilecek.

 

Şehit Astsubay Topuz'un Manisa Salihli doğumlu olduğu ve ailesinin yaklaşık 10 yıl önce Denizli'ye göç ettiği bildirilirken memleketinin Bitlis'in Ahlat İlçesi olduğu belirtildi. Topuz Ailesi'nin 3 çocuğundan biri olan Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz'un nişanlı olduğu, Eskişehir'de yaşayan nişanlısıyla 6 ay sonra evleneceği ve düğün hazırlıkları yaptığı da öğrenildi.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'a yönelik operasyonda ağır yaralanan ve Gaziantep'te kaldırıldığı hastanede şehit olan 25 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz'un Bitlis'in Ahlat ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.