Şehit babası hayatını kaybetti

YAŞAM 03.04.2017 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit babası hayatını kaybetti

Denizli Acıpayam ilçesi'nde 1992 yılında şehit düşen Jandarma Er Muharrem Örkurt'un babası Hasan Hüseyin Özkurt hayatını kaybetti.

1992 yılında Hakkari Çukurca yakınlarında bölücü terör örgütü mensuplarının baskını sonucu çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Muharrem Özkurt’un babası Hasan Hüseyin Özkurt vefat etti.   Acıpayam Akalan mahallesinde ikamet eden ve bir süredir kanser tedavisi gören Hasan Hüseyin Özkurt bu sabah evinde hayata gözlerini yumdu. Şehit Jandarma Er Muharrem Özkurt’un babası Hasan Hüseyin Özkurt 74 yaşındaydı.     Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, her bayramda şehit aileleri gezilerinde Şehit Jandarma Er Muharrem Özkurt’un babası Hasan Hüseyin Özkurt ‘u ziyaret etmişti.   Hasan Hüseyin Özkurt ‘un cenaze defni için İstanbul’da bulunan kızı bekleniyor.
Denizli Acıpayam ilçesi'nde 1992 yılında şehit düşen Jandarma Er Muharrem Örkurt'un babası Hasan Hüseyin Özkurt hayatını kaybetti.

1992 yılında Hakkari Çukurca yakınlarında bölücü terör örgütü mensuplarının baskını sonucu çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Muharrem Özkurt’un babası Hasan Hüseyin Özkurt vefat etti.

 

Acıpayam Akalan mahallesinde ikamet eden ve bir süredir kanser tedavisi gören Hasan Hüseyin Özkurt bu sabah evinde hayata gözlerini yumdu. Şehit Jandarma Er Muharrem Özkurt’un babası Hasan Hüseyin Özkurt 74 yaşındaydı.

 

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, her bayramda şehit aileleri gezilerinde Şehit Jandarma Er Muharrem Özkurt’un babası Hasan Hüseyin Özkurt ‘u ziyaret etmişti.

 

Hasan Hüseyin Özkurt ‘un cenaze defni için İstanbul’da bulunan kızı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.