Şehit Damat Denizli'yi Yasa Boğdu

DENİZLİ 10.10.2016 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit Damat Denizli'yi Yasa Boğdu

denizli haber / denizli 20 haber / Şehit Damat Denizli'yi Yasa Boğdu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 10 asker 8 sivil şehit oldu. Şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur (33) Denizli Çivril ilçesinden Hasibe Dobur ile evli olduğu öğrenildi.   Şehit Uzman Çavuş Mustafa Dobur’un eşi acı Hasibe Dobur haberi Çivril’de babası Mehmet Ali Demirtaş’ın evinde aldı. Acı haberin duyulmasından sonra şehit Mustafa Dobur'un kayın babasının evine ambulans sevk edildi.   Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri arasındaki karayolunda askeri birlik önündeki Durak Jandarma Kontrol Noktası'na dün sabah 'canlı bomba' PKK'lı teröristin bomba yüklü kamyonetle düzenlediği saldırıda 10 asker şehit oldu, 8 sivil vatandaş yaşamını yitirdi. 5 ton bomba yüklü kamyonetle, kontrol noktasında bekleyen araçların arasına 'intihar dalışı' şeklinde gerçekleşen saldırıda, 11'i asker 27 kişi de yaralandı.   3'ü kız 9 kardeşi olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur, Hasibe Dobur ile evli ve 4 yaşında Ceylin adında bir kızı olduğu öğrenildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un cenazesinin Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından Andırın'da toprağa verileceği belirtildi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Şehit Damat Denizli'yi Yasa Boğdu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 10 asker 8 sivil şehit oldu. Şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur (33) Denizli Çivril ilçesinden Hasibe Dobur ile evli olduğu öğrenildi.

 

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Dobur’un eşi acı Hasibe Dobur haberi Çivril’de babası Mehmet Ali Demirtaş’ın evinde aldı. Acı haberin duyulmasından sonra şehit Mustafa Dobur'un kayın babasının evine ambulans sevk edildi.

 

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri arasındaki karayolunda askeri birlik önündeki Durak Jandarma Kontrol Noktası'na dün sabah 'canlı bomba' PKK'lı teröristin bomba yüklü kamyonetle düzenlediği saldırıda 10 asker şehit oldu, 8 sivil vatandaş yaşamını yitirdi. 5 ton bomba yüklü kamyonetle, kontrol noktasında bekleyen araçların arasına 'intihar dalışı' şeklinde gerçekleşen saldırıda, 11'i asker 27 kişi de yaralandı.

 

3'ü kız 9 kardeşi olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur, Hasibe Dobur ile evli ve 4 yaşında Ceylin adında bir kızı olduğu öğrenildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un cenazesinin Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından Andırın'da toprağa verileceği belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.