Şehit Kağan Kandemir Adına Resim Sergisi

SANAT 01.08.2016 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Şehit Kağan Kandemir Adına Resim Sergisi

denizli haber / denizli 20 haber / Şehit Kağan Kandemir Adına Resim Sergisi

Geçtiğimiz yıl Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Ömer Kağan Kandemir adına açılan serginin açılışını Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Kadir Kameroğlu yaptı.   Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Şehit P.Er Ömer Kağan Kandemir ve tarihimizin diğer büyük kahramanlarının resimlerinde oluşan sulu boya sergisinin açılışını yaptık. Sergiden elde edilen gelir yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitimi için kullanılacaktır” dedi.   Sergi sahibi Barış Turan’da ikinci kişisel sergisi ile ilgili olarak “Ülkede arka arkaya verilen şehitler hepimizi derinden üzüyor. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ben şahadetinin birinci yılında şehidimiz Kağan Kandemir adına onun resimlerinden oluşan bir resim sergisi açarak Çivril olarak vefa borcumuzu ödemek istedim. Benim için duygu yüklü bir çalışmaydı. Allah tüm şehitlere rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin” dedi.   Cumhuriyet Meydanında açılan sergide Kağan Kandemir ve Denizli’ye mal olmuş isimlerin resimlerinden oluşan yirmiye yakın resim sergileniyor.   
denizli haber / denizli 20 haber / Şehit Kağan Kandemir Adına Resim Sergisi

Geçtiğimiz yıl Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Ömer Kağan Kandemir adına açılan serginin açılışını Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Kadir Kameroğlu yaptı.

 

Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Şehit P.Er Ömer Kağan Kandemir ve tarihimizin diğer büyük kahramanlarının resimlerinde oluşan sulu boya sergisinin açılışını yaptık. Sergiden elde edilen gelir yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitimi için kullanılacaktır” dedi.

 

Sergi sahibi Barış Turan’da ikinci kişisel sergisi ile ilgili olarak “Ülkede arka arkaya verilen şehitler hepimizi derinden üzüyor. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ben şahadetinin birinci yılında şehidimiz Kağan Kandemir adına onun resimlerinden oluşan bir resim sergisi açarak Çivril olarak vefa borcumuzu ödemek istedim. Benim için duygu yüklü bir çalışmaydı. Allah tüm şehitlere rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin” dedi.

 

Cumhuriyet Meydanında açılan sergide Kağan Kandemir ve Denizli’ye mal olmuş isimlerin resimlerinden oluşan yirmiye yakın resim sergileniyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.