Şehit Ömer Halisdemir'in kabrine doğum günü ziyareti

DİĞER 21.02.2017 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit Ömer Halisdemir'in kabrine doğum günü ziyareti

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde kahramanca şehit olan Ömer Halisdemir'in kabri 43. doğum gününde ziyaretçi akınına uğradı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in 43'üncü doğum günü olan 20 şubatta, vatandaşlar kabirini ziyaret etti.   Halisdemir'in, 43'üncü yaş gününde Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehitlikteki kabrini ziyaret eden bir grup polis memuru ve vatandaş, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.   Ziyarete gelen vatandaşlardan Hüseyin Çoban, kişinin vatan uğruna feda edilebileceği en önemli unsurun canı olduğunu dile getirerek; "Vatan içinde en kıymetlisini Halisdemir vermiştir, bu vatana fazlasıyla borcunu ödemiştir. O artık şehitlik mertebesine ermiştir, her gün onun için doğum günüdür." dedi.(ensonhaber.com)  
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde kahramanca şehit olan Ömer Halisdemir'in kabri 43. doğum gününde ziyaretçi akınına uğradı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in 43'üncü doğum günü olan 20 şubatta, vatandaşlar kabirini ziyaret etti.

 

Halisdemir'in, 43'üncü yaş gününde Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehitlikteki kabrini ziyaret eden bir grup polis memuru ve vatandaş, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

 

Ziyarete gelen vatandaşlardan Hüseyin Çoban, kişinin vatan uğruna feda edilebileceği en önemli unsurun canı olduğunu dile getirerek; "Vatan içinde en kıymetlisini Halisdemir vermiştir, bu vatana fazlasıyla borcunu ödemiştir. O artık şehitlik mertebesine ermiştir, her gün onun için doğum günüdür." dedi.(ensonhaber.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.