Şehit yakınları ve gazilere Kuran-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye edildi

DENİZLİ 19.09.2017 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit yakınları ve gazilere Kuran-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye edildi

Sarayköy Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gazi ve şehit yakınları onuruna kahvaltı verildi. Ardından gazi ve şehit yakınlarına Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.   Atatürk’e gazi unvanı ve mareşal rütbesi verilmesinin 96’ıncı yıl dönümü ve Gaziler Günü kutlamaları Sarayköy’de Atatürk Parkında saat 9.00’da başladı. Törene Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Çağrı Öcal, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Emniyet Müdürü Alper Akbaba, Milli Eğitim Müdür Vekili Bülent Akhan, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.     Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı adına çelenk sunumu yapıldı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.   Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kıdemli Başçavuş Şaban Akdemirci yaptı. Sarayköy Anadolu Lisesi öğrencisi Süheyla Acar ise “Ya Şehit Ol, Ya Gazi” şiirini okudu.   Tören gazi ve şehit yakınları onuruna Hüseyin Kuş Parkında verilen kahvaltıyla devam etti. Kahvaltı sonunda Kaymakam Akkaya, Garnizon Komutanı Öcal ve Başkan Özbaş gazi ve şehit yakınlarına Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. 

Sarayköy Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gazi ve şehit yakınları onuruna kahvaltı verildi. Ardından gazi ve şehit yakınlarına Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

 

Atatürk’e gazi unvanı ve mareşal rütbesi verilmesinin 96’ıncı yıl dönümü ve Gaziler Günü kutlamaları Sarayköy’de Atatürk Parkında saat 9.00’da başladı. Törene Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Çağrı Öcal, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Emniyet Müdürü Alper Akbaba, Milli Eğitim Müdür Vekili Bülent Akhan, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı adına çelenk sunumu yapıldı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kıdemli Başçavuş Şaban Akdemirci yaptı. Sarayköy Anadolu Lisesi öğrencisi Süheyla Acar ise “Ya Şehit Ol, Ya Gazi” şiirini okudu.

 

Tören gazi ve şehit yakınları onuruna Hüseyin Kuş Parkında verilen kahvaltıyla devam etti. Kahvaltı sonunda Kaymakam Akkaya, Garnizon Komutanı Öcal ve Başkan Özbaş gazi ve şehit yakınlarına Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.