Şeker İlavesiz Lokum Servet Şekerleme

YAŞAM 16.12.2020 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Şeker İlavesiz Lokum Servet Şekerleme

Şekersiz lokumlar, baharatlar, kahveler ve doğal bitki çayları, Servet Şekerleme tarafından 40 yıla yakın süredir üretimi yapılan ürünlerdir. 1987 yılında piyasaya giriş yapan şirketin Türkiye ve 20 farklı ülkede gerçekleştirdiği satışlar, uluslararası şekerleme markası olmasını sağlamıştır. Kuruyemiş çeşitleri, kahveleri, nugatları, şekersiz lokum, helva ile ezme türlerinde kredi kartı ve kapıda ödeme yöntemleriyle alışveriş olanağı bulunuyor.   Servet Şekerleme Özel Sarma Lokumlar Bal kabağı, Antep fıstığı, nar, mandalina gibi birçok yiyecek türünde Servet Şekerleme aracılığıyla siparişleri verebilir, kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz. Özel sarma lokum adı verilen türde çok sayıda lokum için indirimli satışlar gerçekleştiriliyor. Gül yapraklı ve fındık kremalı, Antep fıstıklı ve kremalı başta olmak üzere, onlarca özel sarma lokum üretilmiştir.   Servet Şekerleme Şeker İlavesiz Lokumları Lokumların şeker oranı ve kalorisinden ötürü, diyet yapan kitleye uygun bir yiyecek olmadığı belirtiliyordu. Bu durum üzerine Servet Şekerleme tarafından gerçekleştirilen araştırma ve geliştirme çalışmaları, şeker ilavesiz ürünlerin üretilmesi için ilk adım olmuştur. Diyette olanlar için de son derece leziz bir tada erişim imkanı oluşmasını sağlayan şeker ilavesiz lokumlar arasında mandalinalı fındıklı, hünnaplı fındıklı, balkabaklı ve Antep fıstıklı, minik kesim cezerye ürünleri bulunuyor. Narlı ve Antep fıstıklı, bal kabaklı ve tarçınlı, narlı ve fındıklı, Kırkağaç kavunlu lokum türlerine yoğun ilgi gösteriyor. Her biri, farklı damak tatlarına hitap edecek şekilde çok leziz bir yapıya sahip ürünlerdir   Servet Şekerleme Lokum ve Kahve Siparişi 1987 yılından bu yana onlarca türdeki lokumda, lezzeti olumsuz yönde etkilemeyecek birçok araştırma ve geliştirme çalışması yapılmıştır. Bu sayede her bir lokumda şekersiz üretim, karışık ve meyveli üretim olanaklarıyla, çeşitlerin artması mümkün olmuştur. Servet Şekerleme adının sadece ülkemizle sınırlı kalmamasının en önemli nedenleri arasında, lokumlar başta olmak üzere, birçok ürünü için Ar-Ge çalışmalarına önem vermiş olması geliyor.   Kredi kartıyla, ön ödemeli kartlarla, banka kartlarıyla internet sitesi üzerinden veya kapıda ödeme yöntemiyle, ürünler adresinize geldiğinde ödeme yapabiliyorsunuz. Türk kahvesi üretimini orta kavrulmuş ve öğütülmüş şekilde gerçekleştiren kurumda her bir paket 300’er gram olacak şekilde satışa sunuluyor. Servetsekerleme.com

Şekersiz lokumlar, baharatlar, kahveler ve doğal bitki çayları, Servet Şekerleme tarafından 40 yıla yakın süredir üretimi yapılan ürünlerdir. 1987 yılında piyasaya giriş yapan şirketin Türkiye ve 20 farklı ülkede gerçekleştirdiği satışlar, uluslararası şekerleme markası olmasını sağlamıştır. Kuruyemiş çeşitleri, kahveleri, nugatları, şekersiz lokum, helva ile ezme türlerinde kredi kartı ve kapıda ödeme yöntemleriyle alışveriş olanağı bulunuyor.

 

Servet Şekerleme Özel Sarma Lokumlar

Bal kabağı, Antep fıstığı, nar, mandalina gibi birçok yiyecek türünde Servet Şekerleme aracılığıyla siparişleri verebilir, kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz. Özel sarma lokum adı verilen türde çok sayıda lokum için indirimli satışlar gerçekleştiriliyor. Gül yapraklı ve fındık kremalı, Antep fıstıklı ve kremalı başta olmak üzere, onlarca özel sarma lokum üretilmiştir.

 

Servet Şekerleme Şeker İlavesiz Lokumları

Lokumların şeker oranı ve kalorisinden ötürü, diyet yapan kitleye uygun bir yiyecek olmadığı belirtiliyordu. Bu durum üzerine Servet Şekerleme tarafından gerçekleştirilen araştırma ve geliştirme çalışmaları, şeker ilavesiz ürünlerin üretilmesi için ilk adım olmuştur. Diyette olanlar için de son derece leziz bir tada erişim imkanı oluşmasını sağlayan şeker ilavesiz lokumlar arasında mandalinalı fındıklı, hünnaplı fındıklı, balkabaklı ve Antep fıstıklı, minik kesim cezerye ürünleri bulunuyor. Narlı ve Antep fıstıklı, bal kabaklı ve tarçınlı, narlı ve fındıklı, Kırkağaç kavunlu lokum türlerine yoğun ilgi gösteriyor. Her biri, farklı damak tatlarına hitap edecek şekilde çok leziz bir yapıya sahip ürünlerdir

 

Servet Şekerleme Lokum ve Kahve Siparişi

1987 yılından bu yana onlarca türdeki lokumda, lezzeti olumsuz yönde etkilemeyecek birçok araştırma ve geliştirme çalışması yapılmıştır. Bu sayede her bir lokumda şekersiz üretim, karışık ve meyveli üretim olanaklarıyla, çeşitlerin artması mümkün olmuştur. Servet Şekerleme adının sadece ülkemizle sınırlı kalmamasının en önemli nedenleri arasında, lokumlar başta olmak üzere, birçok ürünü için Ar-Ge çalışmalarına önem vermiş olması geliyor.

 

Kredi kartıyla, ön ödemeli kartlarla, banka kartlarıyla internet sitesi üzerinden veya kapıda ödeme yöntemiyle, ürünler adresinize geldiğinde ödeme yapabiliyorsunuz. Türk kahvesi üretimini orta kavrulmuş ve öğütülmüş şekilde gerçekleştiren kurumda her bir paket 300’er gram olacak şekilde satışa sunuluyor. Servetsekerleme.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.