Selehattin Dervent maç sonu açıklama yaptı

SPOR 19.09.2016 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Selehattin Dervent maç sonu açıklama yaptı

denizli haber / denizli 20 haber / Selehattin Dervent maç sonu açıklama yaptı

Sivasspor maçı sonrası Teknik Direktör Selahattin Dervent, maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.    Dervent,"Sivas deplasmanında aldığımız bu galibiyetle 3 puandan daha fazlasını kazandık. Kulübümüzün geçmişte yaşadığı bütün sıkıntıları geride bıraktık. Bu galibiyetten daha büyük bir kazançtır. Ama bu daha başlangıç her geçen gün daha iyi oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Futbolcu arkadaşlarımız formalarının hakkını veriyor ve Denizliye olan borçlarını günü gününe ödüyorlar. Ne zaman görev verilse canlarını ortaya koyarak canla başla mücadele ediyorlar.   Şimdi sıra taraftarda. Onlar yanımızda olsun ve mersin maçını şölen havasına çevirsin. Çok mutluyuz çok sevinçliyiz ve bu duygularımızı taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz. Mersin maçında bütün Denizli halkını tribünlere bekliyorum. Antrenörlerimiz, futbolcularımız ve yöneticilerimiz başta olmak üzere bu galibiyette emeği geçen bütün kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Selehattin Dervent maç sonu açıklama yaptı

Sivasspor maçı sonrası Teknik Direktör Selahattin Dervent, maç ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Dervent,"Sivas deplasmanında aldığımız bu galibiyetle 3 puandan daha fazlasını kazandık. Kulübümüzün geçmişte yaşadığı bütün sıkıntıları geride bıraktık. Bu galibiyetten daha büyük bir kazançtır. Ama bu daha başlangıç her geçen gün daha iyi oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Futbolcu arkadaşlarımız formalarının hakkını veriyor ve Denizliye olan borçlarını günü gününe ödüyorlar. Ne zaman görev verilse canlarını ortaya koyarak canla başla mücadele ediyorlar.

 

Şimdi sıra taraftarda. Onlar yanımızda olsun ve mersin maçını şölen havasına çevirsin. Çok mutluyuz çok sevinçliyiz ve bu duygularımızı taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz. Mersin maçında bütün Denizli halkını tribünlere bekliyorum. Antrenörlerimiz, futbolcularımız ve yöneticilerimiz başta olmak üzere bu galibiyette emeği geçen bütün kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.