Sema Ramazanoğlu "Kadınlara Büyük Görev Düşüyor"

SİYASET 14.02.2017 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sema Ramazanoğlu "Kadınlara Büyük Görev Düşüyor"

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, “Referandum, ülkemiz için dönüm noktasıdır. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine ve hiç durmadan çalışacağına inanıyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, referandum için sahaya indi. Dr. Ramazanoğlu, AK Parti Kadirli İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'yi tehdit eden her türlü terör olayına karşı birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirtti.   Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak referandumda kadınlara büyük görev düştüğünü ifade eden Ramazanoğlu, şunları söyledi:   “Önceki dönemlerde ben başörtüsü nedeniyle mağdur oldum. Allah'a çok şükür o günler geride kaldı. Milletvekili ve bakan olduk. Kurucu üyesi olduğum AK Parti'ye gönül verenler, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Osmaniye ve Kadirli'nin bu coşkuyla sandıkları evet ile patlatacağına inanıyorum. Referandum, ülkemiz için dönüm noktasıdır. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine ve hiç durmadan çalışacağına inanıyorum. Hükümet sistemi değişikliğine vatandaşımız büyük oranla 'evet' diyecek. Bu konuda tereddüdümüz yok. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bugün değil, Türkiye'de uzun yıllardır konuşulan bir konu. Anayasa değişikliği konusunda elini uzatan ve destek veren MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyoruz. Tabanına yönelik açık ve net konuşarak, muhaliflere en güzel cevabı verdi. Osmaniye ve Kadirli, verdiği evet kararı ile haklı çıktığını 16 Nisan'da görecektir.”
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, “Referandum, ülkemiz için dönüm noktasıdır. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine ve hiç durmadan çalışacağına inanıyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, referandum için sahaya indi. Dr. Ramazanoğlu, AK Parti Kadirli İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'yi tehdit eden her türlü terör olayına karşı birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirtti.

 

Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak referandumda kadınlara büyük görev düştüğünü ifade eden Ramazanoğlu, şunları söyledi:

 

“Önceki dönemlerde ben başörtüsü nedeniyle mağdur oldum. Allah'a çok şükür o günler geride kaldı. Milletvekili ve bakan olduk. Kurucu üyesi olduğum AK Parti'ye gönül verenler, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Osmaniye ve Kadirli'nin bu coşkuyla sandıkları evet ile patlatacağına inanıyorum. Referandum, ülkemiz için dönüm noktasıdır. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine ve hiç durmadan çalışacağına inanıyorum. Hükümet sistemi değişikliğine vatandaşımız büyük oranla 'evet' diyecek. Bu konuda tereddüdümüz yok. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bugün değil, Türkiye'de uzun yıllardır konuşulan bir konu. Anayasa değişikliği konusunda elini uzatan ve destek veren MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyoruz. Tabanına yönelik açık ve net konuşarak, muhaliflere en güzel cevabı verdi. Osmaniye ve Kadirli, verdiği evet kararı ile haklı çıktığını 16 Nisan'da görecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.