Şemdinli'den acı haber: 8 şehit

DİĞER 02.11.2017 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şemdinli'den acı haber: 8 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker ve 2 korucu şehit düşerken 5 terörist de öldürüldü.   Bu sabaha karşı sisli havadan faydalananıp, Türkiye'ye sızmaya çalışan bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 6 asker, 2 güvenlik korucusu şehit oldu. Şehit olan 8 güvenlik görevlisinin cenazeleri helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldğı belirtildi.   5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ   Çıkan çatışmada 5 PKK'lı teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtililirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, bölgede havanın sisli olduğu ve görüş uzaklığının yer yer 1 metreye kadar düştüğü belirtildi.   Hava destekli operasyon devam ediyor.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker ve 2 korucu şehit düşerken 5 terörist de öldürüldü.

 

Bu sabaha karşı sisli havadan faydalananıp, Türkiye'ye sızmaya çalışan bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 6 asker, 2 güvenlik korucusu şehit oldu. Şehit olan 8 güvenlik görevlisinin cenazeleri helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldğı belirtildi.

 

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

 

Çıkan çatışmada 5 PKK'lı teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtililirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, bölgede havanın sisli olduğu ve görüş uzaklığının yer yer 1 metreye kadar düştüğü belirtildi.

 

Hava destekli operasyon devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.