“Senden İhracatçı Olur” Projesi/Çameli Bilgilendirme Toplantısı

DENİZLİ 10.10.2019 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

“Senden İhracatçı Olur” Projesi/Çameli Bilgilendirme Toplantısı

“Senden İhracatçı Olur” Projesi Denizli’de henüz hiç ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlayamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırmayı, ihracat girişimcilik ruhunu aşılamayı hedefleyen; ilimizde faaliyet gösteren firmaların ihracat yapabilmeleri için gerekli eğitimlerin verileceği ve firmalara ihracat süreçlerinde destek sağlayacak bir programdır.   Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen ve yeni ihracatçılar kazanarak ilimizin ihracatının artırılmasını temel amaç olarak belirleyen proje kapsamında Denizli’nin ilçelerindeki bilgilendirme toplantısı 10 Ekim 2019 tarihinde Denizli Çameli Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve DENİB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Selim Yaymanoğlu katılım sağladı.  

“Senden İhracatçı Olur” Projesi Denizli’de henüz hiç ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlayamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırmayı, ihracat girişimcilik ruhunu aşılamayı hedefleyen; ilimizde faaliyet gösteren firmaların ihracat yapabilmeleri için gerekli eğitimlerin verileceği ve firmalara ihracat süreçlerinde destek sağlayacak bir programdır.

 

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen ve yeni ihracatçılar kazanarak ilimizin ihracatının artırılmasını temel amaç olarak belirleyen proje kapsamında Denizli’nin ilçelerindeki bilgilendirme toplantısı 10 Ekim 2019 tarihinde Denizli Çameli Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve DENİB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Selim Yaymanoğlu katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.