Seni yolun başında bekliyoruz Michael Rubin!

DİĞER 27.03.2017 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Seni yolun başında bekliyoruz Michael Rubin!

“Recep Tayyip Erdoğan artık yolun sonuna geldi” diye mesajlar yazan Michael Rubin, Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde doğmuş bir veled-i Türkiye düşmanı!   Erdoğan’ı tehdit ettiğini sanıyor ama esasında Fetullah Gülen’in ağzından hepimizi tehdit ediyor. ŞAYET SİZ MİLLETİN SEÇTİĞİ BİR LİDER OLAN ERDOĞAN’I YOLUN SONUNA GETİRDİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSANIZ, BİLİN Kİ TÜRKİYE’NİN ŞEREFLİ İNSANLARI OLARAK SİZİN GİBİ ŞEREFİ AYAĞA DÜŞMÜŞLERİ O YOLUN BAŞINDA BEKLİYOR OLACAĞIZ!   Allah büyüktür, sizden korkarak geçen bir hayatı reddediyoruz. Siz büyükseniz, bizim inandığımız Rabbimiz sizden büyüktür. Zulmünüzün karşısında evlerimizde oturmayacağımız gibi, hapishane köşelerinde esir de düşmeyeceğiz. Dişe diş!.. Buyrun, sizi o çok güvendiğiniz yollarda bekliyoruz. Ama öyle dal yaprak geleceğimizi sanmayın. İlm-i siyaseti bizler de öğrendik efendiler! Diplomasiyi bizler de gayet iyi biliyoruz. İtleri kovalamayı da çalıyı dolanmayı da becerecek yiğitler bu milletin sinesinde sizleri bekliyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi: Topunuz gelin! Bundan böyle Türkiye’ye geleceği olan varsa, elbet göreceği de olacaktır! YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!  

“Recep Tayyip Erdoğan artık yolun sonuna geldi” diye mesajlar yazan Michael Rubin, Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde doğmuş bir veled-i Türkiye düşmanı!

 

Erdoğan’ı tehdit ettiğini sanıyor ama esasında Fetullah Gülen’in ağzından hepimizi tehdit ediyor. ŞAYET SİZ MİLLETİN SEÇTİĞİ BİR LİDER OLAN ERDOĞAN’I YOLUN SONUNA GETİRDİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSANIZ, BİLİN Kİ TÜRKİYE’NİN ŞEREFLİ İNSANLARI OLARAK SİZİN GİBİ ŞEREFİ AYAĞA DÜŞMÜŞLERİ O YOLUN BAŞINDA BEKLİYOR OLACAĞIZ!

 

Allah büyüktür, sizden korkarak geçen bir hayatı reddediyoruz. Siz büyükseniz, bizim inandığımız Rabbimiz sizden büyüktür. Zulmünüzün karşısında evlerimizde oturmayacağımız gibi, hapishane köşelerinde esir de düşmeyeceğiz. Dişe diş!.. Buyrun, sizi o çok güvendiğiniz yollarda bekliyoruz. Ama öyle dal yaprak geleceğimizi sanmayın. İlm-i siyaseti bizler de öğrendik efendiler! Diplomasiyi bizler de gayet iyi biliyoruz. İtleri kovalamayı da çalıyı dolanmayı da becerecek yiğitler bu milletin sinesinde sizleri bekliyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi: Topunuz gelin! Bundan böyle Türkiye’ye geleceği olan varsa, elbet göreceği de olacaktır!

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.