Şeniz Doğan “Gülümseyen Merkezefendi’yi Birlikte Yapacağız”

SİYASET 01.02.2019 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şeniz Doğan “Gülümseyen Merkezefendi’yi Birlikte Yapacağız”

ÇYDD Denizli Şubesi’ni ziyaret eden Şeniz Doğan “İlçe sakinlerimizin bizlere güvendiğini görmek beni çok mutlu etti. Artık hep birlikte el ele çalışarak, gülümseyen Merkezefendi’yi yapacağız” dedi.   Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim gezileri kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme DerneğiDTenizli Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Üyesi olduğu dernek üyeleri tarafından ilgi ile karşılandı.     MERKEZEFENDİ HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ   Dernek Başkanı Ümran Aygün ve dernek üyeleri ile bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Şeniz Doğan, “Bir parçası olduğum dernek yönetimi ve üyeleri ile bir arada olmaktan, sizlerin desteğini almaktan çok mutluyum. Dernek ve sivil toplum kuruluşları ile ilgili projelerimiz var. Özellikle eğitim için gönüllülük esası ile gece gündüz çalışıp didinen siz dostlarımıza yönelik çalışmalarımız olacak. Merkezefendi Belediyesi’ni hep birlikte yöneteceğiz” dedi.   “KADIN DOKUNDUĞU HERYERİ GÜZELLEŞTİRİR”   ÇYDD Denizli Şube Başkanı Ümran Aygün, “Kadın bir adayın olması bizlere güç, umut veriyor. Kadın dokunduğu her yeri güzelleştirir. Kadına yönelik pozitif ayrımcılığı her zaman destekledik. Aynı zamanda dernek üyemiz olan Şeniz Doğan, projelerinde bizleride düşünerek destek oluyor. Kendisine teşekkür ediyor ve destek olmak için söz veriyoruz. Yolu açık olsun” dedi.     SALONLARIMIZ ÜCRETSİZ SİZLERE AÇILACAK   İlgi ve desteklerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Şeniz Doğan, “Daha önce de belirttiğim gibi toplantı salonlarımızı, kar amacı gütmeyen etkinlikleri için derneklerimize ücretsiz tahsis edeceğiz. Projelerinizi, fikirlerinize saygı duyarak hep birlikte geliştireceğiz. Merkezefendi’yi birlikte yönetecek, gülümseyen Merkezefendi’yi birlikte yapacağız” dedi.     ÇARŞI ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ   Daha sonra Denizli’nin en önemli tekstil çarşısı olan Babadağlılar Çarşısı’nı ziyaret eden Şeniz Doğan, çarşı esnafının ilgilisi ile karşılandı. Ekonomik sorunların kendilerini de etkilediğini belirten çarşı esnafına kendilerine destek olacak ortak projeler üretmek konusunda çalışma yapacağını müjdeleyen Doğan “Denizli tekstili bir dünya markası. Ama maalesef bunun tanıtılması için gerekli çalışma yapılmıyor. İlçemizde bulunan Babadağlılar Çarşısı, Kaleiçi gibi önemli merkezleri daha işlek, hem alışverişe gelen vatandaşlarımızın, hem de esnafımızın yüzünü güldürecek destekleyici projelerle ayağa kaldırmak istiyoruz” dedi.     

ÇYDD Denizli Şubesi’ni ziyaret eden Şeniz Doğan “İlçe sakinlerimizin bizlere güvendiğini görmek beni çok mutlu etti. Artık hep birlikte el ele çalışarak, gülümseyen Merkezefendi’yi yapacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim gezileri kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme DerneğiDTenizli Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Üyesi olduğu dernek üyeleri tarafından ilgi ile karşılandı.

 

 

MERKEZEFENDİ HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ

 

Dernek Başkanı Ümran Aygün ve dernek üyeleri ile bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Şeniz Doğan, “Bir parçası olduğum dernek yönetimi ve üyeleri ile bir arada olmaktan, sizlerin desteğini almaktan çok mutluyum. Dernek ve sivil toplum kuruluşları ile ilgili projelerimiz var. Özellikle eğitim için gönüllülük esası ile gece gündüz çalışıp didinen siz dostlarımıza yönelik çalışmalarımız olacak. Merkezefendi Belediyesi’ni hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

“KADIN DOKUNDUĞU HERYERİ GÜZELLEŞTİRİR”

 

ÇYDD Denizli Şube Başkanı Ümran Aygün, “Kadın bir adayın olması bizlere güç, umut veriyor. Kadın dokunduğu her yeri güzelleştirir. Kadına yönelik pozitif ayrımcılığı her zaman destekledik. Aynı zamanda dernek üyemiz olan Şeniz Doğan, projelerinde bizleride düşünerek destek oluyor. Kendisine teşekkür ediyor ve destek olmak için söz veriyoruz. Yolu açık olsun” dedi.

 

 

SALONLARIMIZ ÜCRETSİZ SİZLERE AÇILACAK

 

İlgi ve desteklerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Şeniz Doğan, “Daha önce de belirttiğim gibi toplantı salonlarımızı, kar amacı gütmeyen etkinlikleri için derneklerimize ücretsiz tahsis edeceğiz. Projelerinizi, fikirlerinize saygı duyarak hep birlikte geliştireceğiz. Merkezefendi’yi birlikte yönetecek, gülümseyen Merkezefendi’yi birlikte yapacağız” dedi.

 

 

ÇARŞI ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

 

Daha sonra Denizli’nin en önemli tekstil çarşısı olan Babadağlılar Çarşısı’nı ziyaret eden Şeniz Doğan, çarşı esnafının ilgilisi ile karşılandı. Ekonomik sorunların kendilerini de etkilediğini belirten çarşı esnafına kendilerine destek olacak ortak projeler üretmek konusunda çalışma yapacağını müjdeleyen Doğan “Denizli tekstili bir dünya markası. Ama maalesef bunun tanıtılması için gerekli çalışma yapılmıyor. İlçemizde bulunan Babadağlılar Çarşısı, Kaleiçi gibi önemli merkezleri daha işlek, hem alışverişe gelen vatandaşlarımızın, hem de esnafımızın yüzünü güldürecek destekleyici projelerle ayağa kaldırmak istiyoruz” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.