Şeniz Doğan; “Oto Sanayi Esnafının Yol Sorunu Çözülecek”

SİYASET 01.03.2019 - 17:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şeniz Doğan; “Oto Sanayi Esnafının Yol Sorunu Çözülecek”

Merkezefendi Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki oto sanayi sokakları, yıllardır köstebek yuvası gibi. Sanayi esnafı ziyaretlerinde en çok bu sıkıntıyla karşılaşan Şeniz Doğan, oto sanayi esnafına ara sokakların bu metruk görüntüden kurtulacağı sözünü verdi.     CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 2. sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.  Son zamanlarda peşi sıra hizmete açılan dev caddelere uzanan ara sokaklar, oto sanayi esnafının en büyük derdi. Keza bir köstebek yuvasını andıran sokaklar yüzünden büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren esnaf, Merkezefendi Belediyesi’nin sorumluluk alanı içine giren ara sokakların üst yapısı konusunda yeni dönemde hizmet beklentilerini dile getiriyor.     KAPI KAPI DOLAŞIYOR Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, bir yandan projelerini anlatırken, diğer taraftan vatandaşın sıkıntılarını ve taleplerini dinliyor. Bu talepler doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren Doğan, sorunların en kısa sürede çözülmesi için projeler üretmeye devam ediyor.     BU YOLLAR MERKEZEFENDİ’YE YAKIŞMIYOR Seçim çalışmaları kapsamında, 2. sanayi sitesine giden Şeniz Doğan, esnafın yol asfaltları şikayeti üzerine  “Çalışmalarımızı ve projelerimizi sizlerin talepleri doğrultusunda şekilleniyor. Ancak buraya gelirken gördüğümüz manzara hiç iç açıcı değil. Ara sokaklar köstebek yuvasına dönmüş, sağlam otomobil girilse, arızalı çıkar. Merkezefendi’ye yakışmayan bu görüntüyü en kısa sürede değiştireceğiz” dedi.     “5 YILDIR KİMSE DERDİMİZİ SORMADI” Sadece oy istemeye gelen ve bir daha yüzlerine bakmayan siyasilerden sıkıldıklarını ifade eden esnaf “İhtiyaçlarımızı ve taleplerimizi yıllardır umursamayan mevcut ilçe belediyesi yöneticilerinin tavrından sıkıldık. Artık hizmet görmek istiyoruz. Üreten, istihdam yaratan ve vergi veren bizler, maalesef hizmet alamıyoruz. Gelip destek istediler, sonra beş yıl boyunca derdimizi sormadılar” diye dert yandı. Şeniz Doğan, 1 Nisan’da bu durumun değişeceğine söz vererek “İlçemize katma değer katan esnafımızın taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Halk günlerimizi buralarda sizlerin arasında gerçekleştireceğiz. Hem hizmetlerimizle hem de yanınız da yer alarak yüzünüzü güldüreceğiz” dedi.            

Merkezefendi Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki oto sanayi sokakları, yıllardır köstebek yuvası gibi. Sanayi esnafı ziyaretlerinde en çok bu sıkıntıyla karşılaşan Şeniz Doğan, oto sanayi esnafına ara sokakların bu metruk görüntüden kurtulacağı sözünü verdi.

 

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 2. sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.  Son zamanlarda peşi sıra hizmete açılan dev caddelere uzanan ara sokaklar, oto sanayi esnafının en büyük derdi. Keza bir köstebek yuvasını andıran sokaklar yüzünden büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren esnaf, Merkezefendi Belediyesi’nin sorumluluk alanı içine giren ara sokakların üst yapısı konusunda yeni dönemde hizmet beklentilerini dile getiriyor.

 

 

KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, bir yandan projelerini anlatırken, diğer taraftan vatandaşın sıkıntılarını ve taleplerini dinliyor. Bu talepler doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren Doğan, sorunların en kısa sürede çözülmesi için projeler üretmeye devam ediyor.

 

 

BU YOLLAR MERKEZEFENDİ’YE YAKIŞMIYOR

Seçim çalışmaları kapsamında, 2. sanayi sitesine giden Şeniz Doğan, esnafın yol asfaltları şikayeti üzerine  “Çalışmalarımızı ve projelerimizi sizlerin talepleri doğrultusunda şekilleniyor. Ancak buraya gelirken gördüğümüz manzara hiç iç açıcı değil. Ara sokaklar köstebek yuvasına dönmüş, sağlam otomobil girilse, arızalı çıkar. Merkezefendi’ye yakışmayan bu görüntüyü en kısa sürede değiştireceğiz” dedi.

 

 

“5 YILDIR KİMSE DERDİMİZİ SORMADI”

Sadece oy istemeye gelen ve bir daha yüzlerine bakmayan siyasilerden sıkıldıklarını ifade eden esnaf “İhtiyaçlarımızı ve taleplerimizi yıllardır umursamayan mevcut ilçe belediyesi yöneticilerinin tavrından sıkıldık. Artık hizmet görmek istiyoruz. Üreten, istihdam yaratan ve vergi veren bizler, maalesef hizmet alamıyoruz. Gelip destek istediler, sonra beş yıl boyunca derdimizi sormadılar” diye dert yandı. Şeniz Doğan, 1 Nisan’da bu durumun değişeceğine söz vererek “İlçemize katma değer katan esnafımızın taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Halk günlerimizi buralarda sizlerin arasında gerçekleştireceğiz. Hem hizmetlerimizle hem de yanınız da yer alarak yüzünüzü güldüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.