Şeref Malkoç Denizli’ye geliyor!

GÜNDEM 20.12.2019 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şeref Malkoç Denizli’ye geliyor!

Kamu Başdenetçisi (OMBUDSMAN) Şeref Malkoç, “Ombudsman Halkla Buluşuyor“ programı nedeniyle 2 günlüğüne Denizli’ye geliyor.   Ziyaret kapsamında, 25-26 Aralık Çarşamba ve Perşembe günü Başdenetçi Şeref Malkoç ve Kamu Denetçileri Denizli’de idari amirlerle bir araya gelecek ve halkın sorunlarını dinleyecek.   Program kapsamında Malkoç, 25 Aralık Çarşamba günü, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile bir araya gelecek.   Başdenetçi Şeref Malkoç, ziyaretinin ikinci günü 26 Aralık Perşembe günü, Anemon Otelde basın kuruluşları ile kahvaltıda bir araya gelmesinin ardından vatandaşın idareyle olan sorunlarını yerinde dinlemek için muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve idarenin temsilcileri ile bir araya gelecek.

Kamu Başdenetçisi (OMBUDSMAN) Şeref Malkoç, “Ombudsman Halkla Buluşuyor“ programı nedeniyle 2 günlüğüne Denizli’ye geliyor.

 

Ziyaret kapsamında, 25-26 Aralık Çarşamba ve Perşembe günü Başdenetçi Şeref Malkoç ve Kamu Denetçileri Denizli’de idari amirlerle bir araya gelecek ve halkın sorunlarını dinleyecek.

 

Program kapsamında Malkoç, 25 Aralık Çarşamba günü, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile bir araya gelecek.

 

Başdenetçi Şeref Malkoç, ziyaretinin ikinci günü 26 Aralık Perşembe günü, Anemon Otelde basın kuruluşları ile kahvaltıda bir araya gelmesinin ardından vatandaşın idareyle olan sorunlarını yerinde dinlemek için muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve idarenin temsilcileri ile bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.