Seri Katili Minibüsçü Yakalattı

ASAYİŞ 12.06.2016 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Seri Katili Minibüsçü Yakalattı

Türkiye'de seri katil adı ile nitelendirilen, 3 kişinin katil zanlısı olarak uzun zamandır aranan Atalay Filiz yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Denizli’ye de geldiği iddia edilen Atalay Filiz, bugün İzmir’in Menderes ilçesinde Gümüldür-İzmir istikametinde faaliyet gösteren bir minibüste duyarlı vatandaşların ihbarları sayesinde yakalandı. İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yaptığı açıklamada Filiz’in üzerinden kendi kimliği, kendisi ve başkalarının fotoğraflarının bulunduğu dört adet sahte kimlik, üç adet ehliyet belgesi, 14 adet kendi ve başkaları adına faal olan kredi ve banka kartları, iki adet avcı bıçağı ve bir biber gazı ile 25 bin TL’ye denk gelen miktarda para çıktığını söyledi.  Uzunkaya, vatandaşlardan gelen yüzlerce ihbar sonucunda Filiz’in yakalanması üzerine duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek, Filiz’i ihbar eden vatandaşı ödüllendirileceklerini kaydetti. Uzunkaya, 2009 yılında Münevver Karabulut cinayetinden aranan ve ihbarlar sayesinde yakalanan Cem Garipoğlu örneğini vererek, vatandaşların bu tip olaylarda duyarlılıklarının devam etmesi temennisinde bulundu. Uzunkaya, Filiz'in üzerinden 2 adet avcı bıçağı ve biber gazı çıkmasını ise “vahim” olarak nitelendirdi.  
Türkiye'de seri katil adı ile nitelendirilen, 3 kişinin katil zanlısı olarak uzun zamandır aranan Atalay Filiz yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Denizli’ye de geldiği iddia edilen Atalay Filiz, bugün İzmir’in Menderes ilçesinde Gümüldür-İzmir istikametinde faaliyet gösteren bir minibüste duyarlı vatandaşların ihbarları sayesinde yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yaptığı açıklamada Filiz’in üzerinden kendi kimliği, kendisi ve başkalarının fotoğraflarının bulunduğu dört adet sahte kimlik, üç adet ehliyet belgesi, 14 adet kendi ve başkaları adına faal olan kredi ve banka kartları, iki adet avcı bıçağı ve bir biber gazı ile 25 bin TL’ye denk gelen miktarda para çıktığını söyledi.

 Uzunkaya, vatandaşlardan gelen yüzlerce ihbar sonucunda Filiz’in yakalanması üzerine duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek, Filiz’i ihbar eden vatandaşı ödüllendirileceklerini kaydetti. Uzunkaya, 2009 yılında Münevver Karabulut cinayetinden aranan ve ihbarlar sayesinde yakalanan Cem Garipoğlu örneğini vererek, vatandaşların bu tip olaylarda duyarlılıklarının devam etmesi temennisinde bulundu. Uzunkaya, Filiz'in üzerinden 2 adet avcı bıçağı ve biber gazı çıkmasını ise “vahim” olarak nitelendirdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.