Serinhisar İlçesine Müjde

DENİZLİ 04.12.2017 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Serinhisar İlçesine Müjde

Yapımına 2016 yılında başlanan Serinhisar Çevriye Esen MYO binasının tamamlanmasına sayılı günler kalırken bir müjdeli haber de YÖK'ten geldi.     1 Aralık tarihi itibariyle meslek yüksek okulunun kuruşu YÖK tarafından onaylandı. Eğitimden spora, alt yapıdan sosyal ve kültürel aktivitelere kadar her alanda Serinhisar'ın kalkınması ve gelişmesi için büyük gayret gösteren Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, bu müjdeli haberi ilçesine kendi sosyal medya hesabından ilk olarak kendisi duyurdu.     Başkan Kobaş, 2018-2019 eğitim öğretim yılında MYO'nun 2 bölüm ile eğitime başlayacağını belirtti.      

Yapımına 2016 yılında başlanan Serinhisar Çevriye Esen MYO binasının tamamlanmasına sayılı günler kalırken bir müjdeli haber de YÖK'ten geldi.

 

 

1 Aralık tarihi itibariyle meslek yüksek okulunun kuruşu YÖK tarafından onaylandı. Eğitimden spora, alt yapıdan sosyal ve kültürel aktivitelere kadar her alanda Serinhisar'ın kalkınması ve gelişmesi için büyük gayret gösteren Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, bu müjdeli haberi ilçesine kendi sosyal medya hesabından ilk olarak kendisi duyurdu.

 

 

Başkan Kobaş, 2018-2019 eğitim öğretim yılında MYO'nun 2 bölüm ile eğitime başlayacağını belirtti.

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.