Serinhisar Transfere hızlı başladı...

SPOR 07.01.2019 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Serinhisar Transfere hızlı başladı...

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Serinhisarspor’da transfer çalışmaları başladı.   Devre arasının girmesiyle birlikte sezonun ilk yarısında yaşanan maddi problemlerden dolayı takımdan ayrılan futbolcuların yerini doldurmak için kolları sıvayan Serinhisarspor yönetimi transferde gaza bastı.   Serinhisarspor, Sarayköy 1926’dan Hüseyin Ateş, Denizlispor altyapsından yetişerek son olarak İzmirspor forması giyen Hakan Can Durdu, Denizlispor altyapısından Beytullah Daşel ve Adıyamanspor’un başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Mumcu’yu kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Serinhisarspor’da transfer çalışmaları başladı.

 

Devre arasının girmesiyle birlikte sezonun ilk yarısında yaşanan maddi problemlerden dolayı takımdan ayrılan futbolcuların yerini doldurmak için kolları sıvayan Serinhisarspor yönetimi transferde gaza bastı.

 

Serinhisarspor, Sarayköy 1926’dan Hüseyin Ateş, Denizlispor altyapsından yetişerek son olarak İzmirspor forması giyen Hakan Can Durdu, Denizlispor altyapısından Beytullah Daşel ve Adıyamanspor’un başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Mumcu’yu kadrosuna kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.