Serinhisarlı Sporculardan Büyük Başarı

SPOR 18.01.2018 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Serinhisarlı Sporculardan Büyük Başarı

Doruk spor merkezinin13-14 Ocak'ta Denizli Karahayıt’ta düzenlendiği ve 19 il 38 kulüp 627 sporcunun katılımıyla gerçekleşen iller arası karate turnuvasına Serinhisar Karate ekibi damga vurdu.   Serinhisar Halk Eğitimi merkezi bünyesinde karate hocası Filiz Demirağ tarafından küçük bir salonda başlayan başarı hikayesi bölgesel ikinciliğe kadar yükseldi.   Daha önce de katıldığı hiçbir yarışmadan eli boş dönmeyen Filiz Demirağ ve ekibi, bu kez 19 ilden 627 sporcunun katıldığı karate müsabakasında "kata" ve "kumite" dallarında 3 madalya ve bir de kupa alarak bölge ikincisi oldu. Kurulduğu günden itibaren Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’ın desteklerini esirmediği ve her zaman örnek gösterdiği Serinhisar Karate ekibi, kazandığı kupa ve madalyalar ile birlikte Belediye başkanına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.   2007 erkekler kata 2.si Suat Burhan, 2006 erkekler 42 kg kumite 2.si Mevlüt Tonkul, 2003 erkekler 57 kg kumite 2.si Feyzi Çoban ve karate antrenörü Filiz Demirağ’ı tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, başarılı sporcular ve Serinhisar Halk eğitimi merkezi müdürü Mehmet Selçuk ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Doruk spor merkezinin13-14 Ocak'ta Denizli Karahayıt’ta düzenlendiği ve 19 il 38 kulüp 627 sporcunun katılımıyla gerçekleşen iller arası karate turnuvasına Serinhisar Karate ekibi damga vurdu.

 

Serinhisar Halk Eğitimi merkezi bünyesinde karate hocası Filiz Demirağ tarafından küçük bir salonda başlayan başarı hikayesi bölgesel ikinciliğe kadar yükseldi.

 

Daha önce de katıldığı hiçbir yarışmadan eli boş dönmeyen Filiz Demirağ ve ekibi, bu kez 19 ilden 627 sporcunun katıldığı karate müsabakasında "kata" ve "kumite" dallarında 3 madalya ve bir de kupa alarak bölge ikincisi oldu. Kurulduğu günden itibaren Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’ın desteklerini esirmediği ve her zaman örnek gösterdiği Serinhisar Karate ekibi, kazandığı kupa ve madalyalar ile birlikte Belediye başkanına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

2007 erkekler kata 2.si Suat Burhan, 2006 erkekler 42 kg kumite 2.si Mevlüt Tonkul, 2003 erkekler 57 kg kumite 2.si Feyzi Çoban ve karate antrenörü Filiz Demirağ’ı tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, başarılı sporcular ve Serinhisar Halk eğitimi merkezi müdürü Mehmet Selçuk ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.