Sertifikalı İlkyardım Eğitimleri Devam Ediyor

SAĞLIK 08.08.2016 - 16:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Sertifikalı İlkyardım Eğitimleri Devam Ediyor

denizli haber / denizli 20 haber / Sertifikalı İlkyardım Eğitimleri Devam Ediyor

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, Türkiye genelinde Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza İnfaz Kurumlarında görev yapan toplam 12 Ceza İnfaz Koruma Memuruna yönelik grup halinde “Sertifikalı Temel İlkyardım Eğitimi” düzenlendi.   Denizli Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezinde düzenlenen ve Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı’nın da katıldığı toplantıda Genel İlkyardım konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.   Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapan eğitimciler tarafından verilen eğitimde katılımcılara Temel Yaşam Desteği, Kanamalarda İlkyardım, Yanık, Donma, Sıcak Çarpması,  Kırık ve Çıkıklarda İlkyardım, Havayolu Tıkanıklıkları ve Boğulmalarda İlkyardım, Hasta Taşıma Teknikleri Konularında teorik ve uygulamalı olarak bilgilendirme yapıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Sertifikalı İlkyardım Eğitimleri Devam Ediyor

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, Türkiye genelinde Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza İnfaz Kurumlarında görev yapan toplam 12 Ceza İnfaz Koruma Memuruna yönelik grup halinde “Sertifikalı Temel İlkyardım Eğitimi” düzenlendi.

 

Denizli Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezinde düzenlenen ve Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı’nın da katıldığı toplantıda Genel İlkyardım konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapan eğitimciler tarafından verilen eğitimde katılımcılara Temel Yaşam Desteği, Kanamalarda İlkyardım, Yanık, Donma, Sıcak Çarpması,  Kırık ve Çıkıklarda İlkyardım, Havayolu Tıkanıklıkları ve Boğulmalarda İlkyardım, Hasta Taşıma Teknikleri Konularında teorik ve uygulamalı olarak bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.