Servergazi Spor Merkezi’ne Yoğun İlgi

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 05.01.2020 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Servergazi Spor Merkezi’ne Yoğun İlgi

Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde kadınlara özel olarak hizmete açılan ‘Servergazi Kadın Sağlıklı Yaşam ve Spor Eğitim Merkezi’ne kadınlar yoğun ilgi gösterdi.   İlk dersle beraber Merkezefendili kadınlar, haftanın altı günü zumba, step-aerobik, kardiyo, pilates, fitness ve spinink eğitimi alacaklar. Tüm kadın sporseverleri Servergazi Kadın Sağlıklı Yaşam ve Spor Eğitim Merkezi’ne davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendili kadınlarımızın talepleri ve ilgileri doğrultusunda Akkonak Mahallemizden sonra Servergazi Mahallemize de spor merkezi kazandırdık. Kadınların, evin dışında da vakitlerini değerlendirmeleri ve spor yapıp sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için bu tarz merkezler açıyoruz. Bu spor merkezimizin de yoğun ilgi görmesi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Spor merkezimize kayıtlarımız devam ediyor. Tüm sporsever kadınları Servergazi Kadın Sağlıklı Yaşam ve Spor Eğitim Merkezi’nde spor yapmaya davet ediyorum. Her mahalleye bu merkezlerimizi kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.      

Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde kadınlara özel olarak hizmete açılan ‘Servergazi Kadın Sağlıklı Yaşam ve Spor Eğitim Merkezi’ne kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

 

İlk dersle beraber Merkezefendili kadınlar, haftanın altı günü zumba, step-aerobik, kardiyo, pilates, fitness ve spinink eğitimi alacaklar. Tüm kadın sporseverleri Servergazi Kadın Sağlıklı Yaşam ve Spor Eğitim Merkezi’ne davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendili kadınlarımızın talepleri ve ilgileri doğrultusunda Akkonak Mahallemizden sonra Servergazi Mahallemize de spor merkezi kazandırdık. Kadınların, evin dışında da vakitlerini değerlendirmeleri ve spor yapıp sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için bu tarz merkezler açıyoruz. Bu spor merkezimizin de yoğun ilgi görmesi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Spor merkezimize kayıtlarımız devam ediyor. Tüm sporsever kadınları Servergazi Kadın Sağlıklı Yaşam ve Spor Eğitim Merkezi’nde spor yapmaya davet ediyorum. Her mahalleye bu merkezlerimizi kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.