Şevkan: Halkımız her şeyin en iyisine layık

DENİZLİ 29.11.2016 - 07:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şevkan: Halkımız her şeyin en iyisine layık

Şevkan: Halkımız her şeyin en iyisine layık / denizli haber / denizli 20 haber

Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan, Yeniköy mahallesinde  alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.   Yeniköy mahallesinin mahalle meydanından çalışma başlatan Acıpayam Belediyesi, meydanı sıcak asfalta hazırlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak olan meydan çevresinde incelemelerde bulunan Şevkan, vatandaşlar ile bir araya geldi ve sohbet etti.    “Halkımız her şeyin en iyisine layık”  Acıpayam Belediyesi olarak mahalle yollarında çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Şevkan, halkımıza  söz verdik. Onların ayaklarını çamura değdirmeyeceğiz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak her mahallede varız, olmaya da devam edeceğiz. Her şeyin en iyisine layık olan milletimizin her zaman yanında olacağız ”şeklinde konuştu.      
Şevkan: Halkımız her şeyin en iyisine layık / denizli haber / denizli 20 haber

Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan, Yeniköy mahallesinde  alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Yeniköy mahallesinin mahalle meydanından çalışma başlatan Acıpayam Belediyesi, meydanı sıcak asfalta hazırlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak olan meydan çevresinde incelemelerde bulunan Şevkan, vatandaşlar ile bir araya geldi ve sohbet etti.

 

 “Halkımız her şeyin en iyisine layık” 

Acıpayam Belediyesi olarak mahalle yollarında çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Şevkan, halkımıza  söz verdik. Onların ayaklarını çamura değdirmeyeceğiz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak her mahallede varız, olmaya da devam edeceğiz. Her şeyin en iyisine layık olan milletimizin her zaman yanında olacağız ”şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.