Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

DENİZLİ 28.03.2018 - 09:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Merkezefendi İlçesi Hacıeyüplü Mahallesi’nde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangında otomobil alevler içinde kaldı.   Dün meydana gelen olayda, Hacıeyüplü Mahallesi Saliağa Kavşağında seyir halindeki 03 FS 851 plakalı otomobilden dumanlar yükselince sürücü aracı yol kenarına çekerek durdurdu. Sürücü daha sonra itfaiyeye haber vererek yangını bildirdi. Kısa süre sonra Gümüşler itfaiye ekiplerinin iki araçla müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı.   Yangında tamamen yanan otomobil kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Merkezefendi İlçesi Hacıeyüplü Mahallesi’nde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangında otomobil alevler içinde kaldı.

 

Dün meydana gelen olayda, Hacıeyüplü Mahallesi Saliağa Kavşağında seyir halindeki 03 FS 851 plakalı otomobilden dumanlar yükselince sürücü aracı yol kenarına çekerek durdurdu. Sürücü daha sonra itfaiyeye haber vererek yangını bildirdi. Kısa süre sonra Gümüşler itfaiye ekiplerinin iki araçla müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı.

 

Yangında tamamen yanan otomobil kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.