Seyir Halindeki Otomobil Bir Anda Yandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2017 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Seyir Halindeki Otomobil Bir Anda Yandı

Denizlili bayan öğretmen otomobil ile Aydın-İzmir karayolunda seyir halindeyken aracında aniden yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında aracı saran alevler kısa sürede söndürüldü.

Olay öğlen saatlerinde Köşk Ovaköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli Çivril'de ikamet eden ve İzmir'de öğretmenlik yaptığı öğrenilen Gülgün Güçlü yönetimindeki 32 FR 933 plakalı otomobil Köşk ilçesini geçtikten sonra Ovaköy Mahallesi yakınlarında tütmeye başladı. Aracın motor kısmından dumanların yükseldiğini gören kadın sürücü Gülgün Güçlü, aracını sağa çekti. Bir yandan yoldan geçenler araçtaki yangını müdahale etmeye çalışırken diğer yandan da itfaiye ekiplerinden yardım istendi.   Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yanan aracı kısa sürede müdahale edip söndürdü. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.   
Denizlili bayan öğretmen otomobil ile Aydın-İzmir karayolunda seyir halindeyken aracında aniden yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında aracı saran alevler kısa sürede söndürüldü.

Olay öğlen saatlerinde Köşk Ovaköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli Çivril'de ikamet eden ve İzmir'de öğretmenlik yaptığı öğrenilen Gülgün Güçlü yönetimindeki 32 FR 933 plakalı otomobil Köşk ilçesini geçtikten sonra Ovaköy Mahallesi yakınlarında tütmeye başladı. Aracın motor kısmından dumanların yükseldiğini gören kadın sürücü Gülgün Güçlü, aracını sağa çekti. Bir yandan yoldan geçenler araçtaki yangını müdahale etmeye çalışırken diğer yandan da itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

 

Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yanan aracı kısa sürede müdahale edip söndürdü. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.